1. Tippelni komment formájában tudsz úgy,hogy a posztból kimásolod a mérközés sorrendet majd meccsenként mellé írod a tippedet.Ezután küldöd el!
  2. Pontozás a szokásos: irány eltalálása 1 pont; ha a gólkülönbség is meg van akkor +1, tehát két pont; a telitalálatért összesen 5 pont jár.Holtverseny esetén a több totó, a több telitalálat, dönt.Ha minden egyezik akkor az elöbb leadott tipp!
  3. Egy játékosnak csak egy tippsort szabad beküldenie fordulóként, vagyis a legelső az érvényes.
  4. KIZÁRÓLAG OLYAN TIPPEKET FOGADUNK EL AMELYEK A MÉRKÖZÉSEK POSZTBELI FELSOROLÁSÁTÓL NEM TÉR EL!!! Tehát csak olyanokat amik innen vannak kimásolva!Erre a félreértések,reklamációk és a könnyebb kiértékelés miatt van szükség! (Csak a mérkőzéssorrendet kell kimásolni,előtte a szabályzat szövegét nem)
  5. A félreértések elkerülése végett a tippedet saját kommentként írd meg!Ha más kommentje alá válaszként írod a sajátodét,a tipped érvénytelen! /utólagos reklamációt így nem fogadunk el/.Más poszthoz írt vagy saját posztként írott tipped sem vesz részt a játékban! /utólagos reklamációt nem fogadunk el/
  6. KÉRJÜK A LEADOTT TIPPEDET NÉZD ÁT,AZT LEHETŐLEG NE MÓDOSÍTSD!!! Ha mindenképpen módosítani szeretnéd,tedd meg új tippként lehetőleg azonnal!Erre azért van szükség mert a gyorsabb kiértékelés érdekében előfordulhat,hogy tippedet már egyből lementhetjük,a kiértékelési táblázatba azonnal is rögzíthetjük!
  7. Ha az adott játéknapon bármilyen okból elmarad egy mérközés,azt töröljük a játékból,az erre leadott tippeket érvénytelenitjük!Tehát nem kap pontot senki!
  8. Kifogásként a szabályzat el nem olvasását nem fogadjuk el!
  9. Eredményhírdetéssel és az összetett táblázattal igyekszünk minél gyorsabban jelentkezni !
  10. A játék minden forduló elötti csütörtök 18 órától (eltérés előfordulhat,ezt külön jelezzük) kezdödik és a forduló napján (ami álltalában vasárnap) az első mérközés kezdési időpontjáig tart. Ez idő alatt kell a tippedet komment formájában elküldened!