GYÉMÁNT FÜRDŐ TIPPJÁTÉK

https://gyemantfurdo.hu/

A fordulók nyertese 5 fős családi belépőt kap az
élményfürdőbe
. Az összetett verseny győztese 2 személyre szóló 3 napos wellness hétvégét vehet igénybe a Sport Hotel és a Gyémánt Fürdő közös wellness
csomagja keretében, napi 2 étkezéssel.

  1. Tippelni komment formájában tudsz. Úgy, hogy a posztból kimásolod a mérkőzéssorrendet, majd meccsenként mellé írod a tippedet. Ezután küldöd el!
  2. Pontozás: ebben az idényben 12 (csoportonként a 4 leginkább háromesélyesebb mérkőzés pontos végeredményét kell megtippelni)! Telitalálat 5 pont, gólkülönbség eltalálás 2 pont, a mérkőzés végkimenetelének (irányának) eltalálása 1 pont. Holtverseny esetén az lesz a nyertes aki korábban tippelt.
  3. Csak a hétvégén rendezett fordulókra lehet tippelni! A forduló előtt minimum 48 órával indul a játék (eltérések előfordulhatnak). A fordulót követően 48 órán belül tesszük közzé a heti eredményeket.
  4. Összesített verseny is zajlik, amelybe automatikusan beszállsz, bármelyik fordulóra is tippelsz. A nyereményeket a Tatabányai Gyémánt Fürdő biztosítja.
  5. Az összetett verseny állása a heti eredményekkel együtt lesz közölve.
  6. Egy játékosnak csak egy tippsort szabad beküldenie fordulóként, vagyis a legelső az érvényes.
  7. KIZÁRÓLAG OLYAN TIPPEKET FOGADUNK EL AMELYEK A MÉRKŐZÉSEK POSZTBELI FELSOROLÁSÁTÓL NEM TÉRNEK EL!!! Tehát csak olyanokat amelyek innen vannak kimásolva! Erre a félreértések, reklamációk és a könnyebb kiértékelés miatt van szükség! Ha csak a tippedet írod meccsek nélkül, a tipped érvénytelen!
  8. A félreértések elkerülése végett a tippedet saját kommentként írd meg! Ha más kommentje alá válaszként írod a sajátodat, a tipped érvénytelen! /Utólagos reklamációt így nem fogadunk el/. Más poszthoz írt vagy saját posztként írott tipped sem vesz részt a játékban! /Utólagos reklamációt nem fogadunk el/
  9. KÉRJÜK A LEADOTT TIPPEDET NÉZD ÁT, AZT LEHETŐLEG NE MÓDOSÍTSD!!! Ha mindenképpen módosítani szeretnéd, tedd meg új tippként lehetőleg azonnal! Erre azért van szükség, mert a gyorsabb kiértékelés érdekében előfordulhat, hogy tippedet már egyből lementjük és azonnal rögzítjük a kiértékelési táblázatban!
  10. Ha az adott játéknapon bármilyen okból elmarad egy mérkőzés, azt töröljük a játékból, az erre leadott tippeket érvénytelenitjük! Tehát nem kap pontot senki!