1. Tippelni komment formájában tudsz. Úgy, hogy a posztból kimásolod a mérkőzéssorrendet, majd meccsenként mellé írod a tippedet. Ezután küldöd el!
  2. Pontozás: ebben az idényben 13+1 mérkőzésre lehet tippelni. Csak és kizárólag a mérkőzések végkimenetelének eltalálásáért jár pont H (hazai), D (döntetlen), V (vendég). A +1 mérkőzés végkimenetelének eltalálásáért 3 pont jár.
  3. Egy játékosnak csak egy tippsort szabad beküldenie fordulóként, vagyis a legelső az érvényes.
  4. KIZÁRÓLAG OLYAN TIPPEKET FOGADUNK EL AMELYEK A MÉRKÖZÉSEK POSZTBELI FELSOROLÁSÁTÓL NEM TÉRNEK EL!!! Tehát csak olyanokat amik innen vannak kimásolva! Erre a félreértések, reklamációk és a könnyebb kiértékelés miatt van szükség! Ha csak a tippedet írod meccsek nélkül, a tipped érvénytelen!
  5. A félreértések elkerülése végett a tippedet saját kommentként írd meg! Ha más kommentje alá válaszként írod a sajátodét, a tipped érvénytelen! /utólagos reklamációt így nem fogadunk el/. Más poszthoz írt vagy saját posztként írott tipped sem vesz részt a játékban! /utólagos reklamációt nem fogadunk el/
  6. KÉRJÜK A LEADOTT TIPPEDET NÉZD ÁT, AZT LEHETŐLEG NE MÓDOSÍTSD!!! Ha mindenképpen módosítani szeretnéd, tedd meg új tippként lehetőleg azonnal! Erre azért van szükség, mert a gyorsabb kiértékelés érdekében előfordulhat, hogy tippedet már egyből lementhetjük, a kiértékelési táblázatba azonnal is rögzíthetjük!
  7. Ha az adott játéknapon bármilyen okból elmarad egy mérkőzés, azt töröljük a játékból, az erre leadott tippeket érvénytelenitjük! Tehát nem kap pontot senki!
  8. A játékot csak a hétvégi fordulókra hirdetjük meg (szerdai játéknapokra nem). A játék a hétvégi forduló első mérkőzésének kezdési időpontjától 48 órával korábban kezdődik (ez változhat, plusz-mínusz 3-4 óra előfordulhat) és az első mérkőzés kezdéséig tart.
  9. A játék egyben egy összetett tippbajnokság is, amelynek végén az első három helyezettet a www.focifan.hu webáruház jóvoltából ajándékkal díjazzuk.
  10. Eredményhirdetés a fordulót követő hétfő-keddi napokon.