Tippjáték

Tippjáték, 2021/2022/16

Köszönet illeti Klepács Bélát a tippek kiértékeléséért és a táblázatokért, valamint Falusi Zoltánt a játék megszervezéséért! Ezen a héten Kishonti Szabolcs lett az első. Az összetett versenyben Farkas Attila áll az élen. Gratulálunk!

Tippjáték

Tippjáték, 2021/2022/15

Köszönet illeti Klepács Bélát a tippek kiértékeléséért és a táblázatokért, valamint Falusi Zoltánt a játék megszervezéséért! Ezen a héten Molnár János lett az első. Az összetett versenyben Mikulás Attila áll az élen. Gratulálunk!

Tippjáték

Tippjáték, 2021/2022/14

Köszönet illeti Klepács Bélát a tippek kiértékeléséért és a táblázatokért, valamint Falusi Zoltánt a játék megszervezéséért! Ezen a héten Farkas Attila lett az első. Az összetett versenyben Mikulás Attila áll az élen. Gratulálunk!

Tippjáték

Tippjáték, 2021/2022/13

Köszönet illeti Klepács Bélát a tippek kiértékeléséért és a táblázatokért, valamint Falusi Zoltánt a játék megszervezéséért! Ezen a héten Tisza Zoltán lett az első. Az összetett versenyben Mikulás Attila áll az élen. Gratulálunk!

Tippjáték

Tippjáték, 2021/2022/12

Köszönet illeti Klepács Bélát a tippek kiértékeléséért és a táblázatokért, valamint Falusi Zoltánt a játék megszervezéséért! Ezen a héten Tommaso Galleta lett az első. Az összetett versenyben Mikulás Attila áll az élen. Gratulálunk!

Tippjáték

Tippjáték, 2021/2022/11

Köszönet illeti Klepács Bélát a tippek kiértékeléséért és a táblázatokért, valamint Falusi Zoltánt a játék megszervezéséért! Ezen a héten Ormai Péter lett az első. Az összetett versenyben Farkas Attila áll az élen. Gratulálunk!

Tippjáték

Tippjáték, 2021/2022/10

Köszönet illeti Klepács Bélát a tippek kiértékeléséért és a táblázatokért, valamint Falusi Zoltánt a játék megszervezéséért! Ezen a héten Kereskai Péter lett az első. Az összetett versenyben Farkas Attila áll az élen. Gratulálunk!

Tippjáték

Tippjáték, 2021/2022/9

Köszönet illeti Klepács Bélát a tippek kiértékeléséért és a táblázatokért, valamint Falusi Zoltánt a játék megszervezéséért! Ezen a héten Trunkó Kristóf lett az első. Az összetett versenyben Farkas Attila áll az élen. Gratulálunk!

Tippjáték

Tippjáték, 2021/2022/8

Köszönet illeti Klepács Bélát a tippek kiértékeléséért és a táblázatokért, valamint Falusi Zoltánt a játék megszervezéséért! Ezen a héten Salamon Roland lett az első. Az összetett versenyben Puskás Gábor áll az élen. Gratulálunk!