Tippjáték

Tippjáték, 2020/2021/28

Köszönet illeti Klepács Bélát a tippek kiértékeléséért és a táblázatokért, valamint Falusi Zoltánt a játék megszervezéséért! www.focifan.hu Ezen a héten holtversenyben Radics Tamás és Lakatos Imre lett az első. Gratulálunk! Az összetett versenyben Markos Ede áll az élen!

Tippjáték

Tippjáték, 2020/2021/27

Köszönet illeti Klepács Bélát a tippek kiértékeléséért és a táblázatokért, valamint Falusi Zoltánt a játék megszervezéséért! www.focifan.hu Ezen a héten holtversenyben Ficsor Csaba és Vacaru Marius Cristian lett az első. Gratulálunk! Az összetett versenyben Markos Ede áll az élen!

Tippjáték

Tippjáték, 2020/2021/26

Köszönet illeti Klepács Bélát a tippek kiértékeléséért és a táblázatokért, valamint Falusi Zoltánt a játék megszervezéséért! www.focifan.hu Ezen a héten négyes holtversenyben Kamondi Bence, Szűcs Péter, Falusi Zoltán, Laky József lett az első. Gratulálunk! Az összetett versenyben Markos [tovább…]

Tippjáték

Tippjáték, 2020/2021/25

Köszönet illeti Klepács Bélát a tippek kiértékeléséért és a táblázatokért, valamint Falusi Zoltánt a játék megszervezéséért! www.focifan.hu Ezen a héten négyes holtversenyben Dományi Dávid, Orosz Róbert, Kovács Balázs, Lakatos Imre lett az első. Gratulálunk! Az összetett versenyben Markos [tovább…]

Tippjáték

Tippjáték, 2020/2021/24

Köszönet illeti Klepács Bélát a tippek kiértékeléséért és a táblázatokért, valamint Falusi Zoltánt a játék megszervezéséért! www.focifan.hu Ezen a héten hármas holtversenyben Markos Ede, Tóth Szilárd, Betkó Tamás lett az első. Gratulálunk! Az összetett versenyben Markos Ede áll az [tovább…]

Tippjáték

Tippjáték, 2020/2021/23

Köszönet illeti Klepács Bélát a tippek kiértékeléséért és a táblázatokért, valamint Falusi Zoltánt a játék megszervezéséért! www.focifan.hu Ezen a héten holtversenyben Halász András és Joó László lett az első. Gratulálunk! Az összetett versenyben Markos Ede áll az élen!

Tippjáték

Tippjáték, 2020/2021/22

Köszönet illeti Klepács Bélát a tippek kiértékeléséért és a táblázatokért, valamint Falusi Zoltánt a játék megszervezéséért! www.focifan.hu Ezen a héten Elek Andor Csaba lett az első. Gratulálunk! Az összetett versenyben Markos Ede áll az élen!

Tippjáték

Tippjáték, 2020/2021/21

Köszönet illeti Klepács Bélát a tippek kiértékeléséért és a táblázatokért, valamint Falusi Zoltánt a játék megszervezéséért! www.focifan.hu Ezen a héten Vacaru Marius Cristian és Szécsi József holtversenyben lett az első. Gratulálunk! Az összetett versenyben Lénárt Zsolt áll az élen!

Tippjáték

Tippjáték, 2020/2021/20

Köszönet illeti Klepács Bélát a tippek kiértékeléséért és a táblázatokért, valamint Falusi Zoltánt a játék megszervezéséért! www.focifan.hu Ezen a héten holtversenyben Balogh Jojokaa és Skandella Márton lett az első. Gratulálunk! Az összetett versenyben Markos Ede áll az élen!