Tudósítás: NB III Nyugati csoport 27. forduló, Diósdi TC-Select – Balatonfüredi FC 2-0

 

Diósdi TC – Balatonfüred FC  2-0  (1-0)
50 néző V. Kátai

A múlt heti szép győzelem után, mindenki bízott a jó folytatásban, de a hazai csapat lelkes és néha agresszív játéka nem igen ízlett a füredi csapatnak. Negyedóra elteltével már látni lehetett, ilyen mentalitással nehéz lesz jó eredményt elérni, mert a játék helyett a bíráskodással valamint az ellenfél harcmodorával foglalkoztak.
A 24. percben egy hosszúnak tűnő bal oldali beívelést elnéztek a védők, s Majer az alapvonal közeléből a hálóba emelt. 1-0 
A félidő második fele sem hozott változást, daráltak a csapatok, de inkább egymás faragásával törődtek a labda járatása helyett.
A második játékrész kettős füredi cserével folytatódott, de jelentős változást ez sem eredményezett.
A hazai gárda kihasználva a szél segítségét egyre többször került a füredi kapu közelébe, de adódó lehetőségeit rendre elügyetlenkedte. A BFC képtelen volt helyzeteket kidolgozni, csak szögletekig jutott, melyek nem jelentettek semmi veszélyt.
A 83. percben diósdi szöglet után beívelt labdát Mészáros 5 méterről belsőzte a bal felső sarokba  2-0

 

balatonfured.jpg

Bírálat: Alacsony színvonalú mérkőzésen a lelkes hazai csapat két lehetőséget, valamint a játékvezető erélytelenségét kihasználva legyűrte a gyengén játszó BFC-t.
Jók: Majer, Kornis ill. Hársfalvi, Somodi
Edzői nyilatkozat: Teljesen megérdemelt hazai győzelem, mi a mai napon nagyon enerváltak voltunk! Hétfőn kezdhetünk mindent elölről !!! 

Lantai Balázs