Tudósítás: NB III Nyugati csoport 22. forduló, Balatonfüred FC – ETO FC Győr 0-0

 
baltonfured-fc.jpg

Fotó: veol.hu

 

Balatonfüred FC – ETO FC Győr   0-0
500 néző  v: Bereczki

Az előzetes híreknek megfelelően  sok győri szimpatizáns kísérte el csapatát a Balaton partjára, s teremtett igen jó hangulatot. A csapatok is felfokozott hangulatban kezdtek, minden labdáért órási harc dúlt, természetesen hibák is becsúsztak olykor, de nem lehetett panasz a lelkesedésre.
Az első helyzetre a 17. percig kellett várni, amikor Illés 13 méterről lőtt a füredi kapu fölé.
A 30. percben Imrik bal oldali szabadrúgása után alakult ki meleg helyzet a hazai kapu előtt, de a védők felszabadítottak.
A BFC a 32. percben Petruska révén veszélyeztetett először, de a győri kapus könnyedén hárított.
Az első játékrészben a győriek birtokolták többet a labdát, de támadójátékuk döcögött, s  a nagy szívvel játszó hazai alakulat minden próbálkozást meghiúsított.
A második félidő kiegyenlítettebb játékot hozott, a BFC is többet merészkedett előre nagyobb eredmény nélkül, egészen a 78. percig, amikor Tóth jobb oldali szabadrúgása után Gál óriási helyzetben a rövid sarok mellé pörgetett.
Az ETO ment előre, próbált gólt elérni, de csak szögletekig jutott. A hazai védelem rendkívül magabiztosan rombolta a vendég próbálkozásokat így a mérkőzés gól nélküli döntetlennel zárult.

 

Összegzés: A fegyelmezetten és motiváltan játszó hazaiak a mérkőzés képe alapján teljesen megérdemelten szereztek egy pontot, a bajnokesélyes győriek ellen.
Jók: Baldauf, Gál, Tóth,  illetve Illés, Imrik, Csató

 

Edzői nyilatkozat: A fiúk maximálisan betartották  a megbeszélteket, nagyon értékes pontot szereztünk,még úgy is, hogy néhányan apróbb sérüléssel is vállalták a játékot ! (Lantai Balázs, Balatonfüred)
 

Fülöp Zoltán