NB III Nyugati csoport 24. forduló: Balatonfüred FC – Ferencváros II. 0-2 (0-2)

Balatonfüred FC – Ferencváros II.  0-2 (0-2)
400 néző  V: Görög Márió

Szép számú nézősereg előtt az eddig jó formát mutató hazai gárda bizakodó hangulatban várta a találkozót,  de a listavezető hamar lehűtötte a kedélyeket.
8.percben jobb oldali szöglet után Gyurácz fejelt a hosszú felső sarokba. 0-1
A góltól megrogyott a BFC s a 20. perc ismét vendéggólt hozott.
Jobb oldali szöglet után  a labda átszállt a védők felett és a bal oldalon egyedül hagyott Kovács lőtt a kapu bal oldalába 0-2
A félidő hátralévő részében a kétgólos előnye birtokában a kis Fradi nyugodtan játszott, a hazaiak képtelenek voltak akár helyzetig is eljutni.
A második játékrészt a cserékkel átszervezett hazai csapat jobban kezdte, de a vendégek védelme minden próbálkozást csírájában elfojtott. A pályán nagy küzdelem folyt, de a kapuk nem forogtak veszélyben.
A mérkőzés utolsó 10 percében még egy nagy rohamot indított a BFC az eredmény megváltoztatása érdekében, de Petruska révén csak egy lesgólig jutott.

Bírálat: A meccset hamar eldöntő listavezető ellen a rossz napot kifogó füredi gárdának esélye sem volt a titkon remélt pontszerzésre.
Jók: senki   ill. Gyurácz, Cseszlai, Szpirulisz
 
Edzői nyilatkozat:  Egyéni hibák, s fegyelmezetlenségek miatt egy értékelhetetlen első, és egy kicsivel jobb második félidőt produkáltunk. A listavezető ellen ez nagyon kevés volt  (Lantai Balázs)
 
Fülöp Zoltán