Ez történt az NB3 Nyugati csoport 20. fordulójában

Varga Zoltán összefoglalója


Az FC Nagykanizsa megszakította a listavezető veretlenségét


MOL Vidi FC II. – Ménfőcsanak ESK 1-1

Mérkőzés adatlap

A jó iramú találkozón a csanakiak szereztek vezetést, amit a második félidő elején egalizált a Vidi II. Továbbra is bajban vannak a tíz forduló óta nyeretlen fehérváriak.


Puskás Akadémia FC II. – THSE-Szabadkikötő 3-2

Mérkőzés adatlap

Gólgazdag mérkőzést vívott a két együttes, amiből a hazai fiatalok jöttek ki jól, akik sorrendben nyolcadik mérkőzésükön maradtak veretlenek. A THSE tavasszal egyetlen pontot tudott szerezni csupán.


FC Nagykanizsa – FC Ajka 1-0

Mérkőzés adatlap

A jól játszó hazaiak az 1. félidő végén szereztek vezetést Lőrincz B. fejesével, de addig is több helyzetet kihagytak. A 2. félidőben próbálkoztak a vendégek, de a hazai védelem jól hatástalanított és a kontráik veszélyesek voltak. Megérdemelt hazai győzelem született egy jó iramú találkozón.


Fotó: zaol.hu

Sárvár FC – Dunaharaszti MTK 2-1

Mérkőzés adatlap

Megszerezte első tavaszi győzelmét a hazai gárda a rivális DMTK ellen, akik emberhátrányban játszottak 40 percen át.


Komárom VSE – III. KER. TVE 0-4

Mérkőzés adatlap

Már az első félidőben eldőlt a mérkőzés, így sima vereséget szenvedett a tavasszal gyengélkedő Komárom az egyik legfőbb riválisa ellen, így helyet cseréltek a dobogó harmadik fokán.


Érdi VSE – TARR Andráshida SC 3-2

Mérkőzés adatlap

Fordulatokban gazdag 1. félidőt produkáltak a csapatok. Zalai vezetést fordított meg az Érd két perc alatt, majd a félidő hajrájában újra egyenlő volt az állás, de a hazaiak mehettek előnnyel pihenőre. A 2. félidő óvatosabb játékkal telt. A hazaiak rutinja kidomborodott a találkozón az andráshidai fiatalokkal szemben.Fotó: Érdi VSE/Balogh István Facebook

Csepel FC – BKV Előre 0-0

Mérkőzés adatlap

A hazaiak élet-halál harcot vívnak a bentmaradásért. Az alacsony színvonalú mérkőzésen nem sikerült ismét a három pontot megszerezniük, de szerencséjükre a mögöttük lévők sem remekeltek a fordulóban.


Pápai Perutz FC – Pénzügyőr SE 0-0

Mérkőzés adatlap

Gyenge játékot nyújtott a Perutz a 30 percet emberhátrányban futballozó pasarétiek ellen, így továbbra is nyeretlen tavasszal, míg a vendégek nem tudnak elmozdulni az utolsó helyről.


Be the first to comment

Leave a Reply