Ez történt az NB3 Közép csoport 17. fordulójában

Zárkózik a Szeged-Grosics Akadémia

2019.03.03. (vasárnap) 14:30 óra

Kecskeméti TE – FC Dabas 0-1

Mérkőzés adatlap

Fritz jól eltalált szabadrúgása döntött a kevés helyzetet hozó, nem túl színvonalas mérkőzésen. A Dabas ezzel már 4. a tabellán, a KTE szerencséje hogy a mögöttük lévők sem szerepeltek jól a fordulóban.


KTE – Dabas, Tóth Csaba/kesport.hu

Hódmezővásárhelyi FC – Taksony SE 1-4

Mérkőzés adatlap

Szegény embert még az ág is húzza… Nagy egyéni hibák okozták a hazaiak vesztét, a vendégek köszönték a lehetőséget.


Kozármisleny FC – Rákosmente KSK 1-1

Mérkőzés adatlap

Jól kezdték a mérkőzést a hazaiak, Pergel góljával korán vezetést szereztek, amit Kokenszky egalizált. A sok döntetlennel nem tud a Misleny feljebb kapaszkodni.


Szeged-Grosics Akadémia – Pécsi MFC 1-0

Mérkőzés adatlap

Nehéz feladat várt a Pécsre. A csoport legerősebbnek vélt csapatához látogattak Gyulára. Máté mérkőzés elején 11-esből lőtt gólja döntött, így egy pontra megközelítették a hazaiak a Szentlőrincet.


Iváncsa KSE – Makó FC 2-1

Mérkőzés adatlap

A vendégek kezdték aktívabban a mérkőzést. A félidő felénél átvette az irányítást a hazai gárda és az első periódus végén egy kiugratást követően Cseszneki lőtt a hálóba. Fordulást követően a makóiak nem tudtak újítani, több veszélyes helyzete volt az Iváncsának, a hajrában Balog is betalált. Molnár csak szépíteni tudott a ráadásban.


SZEOL SC – Budapest Honvéd-MFA II. 0-0

Mérkőzés adatlap

Leindler bravúrjaira volt szükség a Honvéd fiataljai ellen, akik szervezetten futballoztak, míg a szegediek visszafogott teljesítményt nyújtottak, így a városi rivális ellépett tőlük.


Kuklis István/ delmagyar.hu, SZEOL – Honvéd II.

Paksi FC II. – Szentlőrinc SE 2-2

Mérkőzés adatlap

A listavezetőtől a nagy többség győzelmet várt, ehhez képest mindkétszer a Paks szerzett vezetést, de a vendégek egyenlíteni tudtak. A hazaiaknak kevés az egy pont, a Szentlőrincre pedig feljött a Szeged-Grosics.


2019.03.03. (vasárnap) 17:00 óra

Dunaújváros – Szekszárdi UFC 0-0

Mérkőzés adatlap

Nem hozott jó játékot a találkozó. A hazaiak megfiatalított csapata többet birtokolta a labdát, de mindkét csapat kevés helyzetet tudott kialakítani. A Dunaújváros folytatta a hazai góliszonyt (6 gól az idei szezonban) a vendégek az idegenbelit (2 gól). A Szekszárd lehet elégedettebb az egy ponttal.

Varga Zoltán

Be the first to comment

Leave a Reply