Eredmények NB III Közép csoport, 2017/2018. 19. forduló

 

  • Korán vezetést szerzett a PMFC és később több lehetősége volt arra, hogy növelje előnyét, de ez nem sikerült. Alig 10 perccel a találkozó lefújása előtt sikerült kiegyenlítenie a vendégeknek. A Kécske összességében négy pontot szerzett a Pécs ellen (otthon 3-1-re nyert az ősszel). A Dunaújváros váratlan vereségének köszönhetően, jelenleg a Tiszakécske áll az első helyen.
  • Vattai Balázs korai kiállítása miatt 70 percig játszott emberhátrányban az RKSK, mégis sikerült legyőznie a Kozármisleny együttesét. A 72. percben Maka Alex vitte be a győztes találatot.
  • Nem sok hiányzott az újabb makói győzelemhez. A 26. percben Lipták Ákos góljával előnybe kerültek a hazaiak, amit a 62. percben Fejes Péter kiegyenlített.
  • Nem hozott gólt a Mórahalom – Szentlőrinc találkozó.
  • A Szentlőrinc elleni hétközi pontvesztés után, szombaton vereséget szenvedett a Dunaújváros az újonc Iváncsától. A győzelemmel a vendégek felzárkóztak a közvetlen élmezőnyhöz!!! A találkozón két gólt szerzett a dunaújvárosi születésű Balogh László, aki 13 góllal vezeti a Közép csoport góllövő listáját.
  • A SZEOL nem tudott élni a felzárkózási lehetőséggel. Óriási meglepetésre pontot szerzett a Vecsés Szegeden. Amúgy néhány percen múlt csak, hogy a vecsésiek nem szerezték meg a győzelmet, ugyanis Beretka Péter a 88. minutumban egyenlítette ki az állást.

 

2018.03.17. (szombat) 15:00 óra

Pécsi MFC – Duna Aszfalt TVSE Tiszakécske 1-1

Mérkőzés adatlap

 

 Rákosmente KSK – Kozármisleny FC 1-0

Mérkőzés adatlap

 

M-Foci Kft. Makó – Szekszárdi UFC 1-1

Mérkőzés adatlap

 

Mórahalom VSE – Szentlőrinc SE 0-0

Mérkőzés adatlap

 

2018.03.17. (szombat) 17:00 óra

Dunaújváros – Iváncsa KSE 1-3

Mérkőzés adatlap

 

2018.03.18 (vasárnap) 15:00 óra

FC Dabas – Hódmezővásárhelyi FC /ELMARAD/

Mérkőzés adatlap

 

SZEOL SC- Vecsési FC 1-1

Mérkőzés adatlap

 

Budapest Honvéd-MFA II. – Paksi FC II. /ELMARAD/

Mérkőzés adatlap

 

Riporter kerestetik! Körkapcsolás NB3-as mérkőzésekről. Csatlakozz Te is! Ha kint vagy egy meccsen és van internetes eszközöd, vagy bárhonnan információval rendelkezel, akkor írd meg a Facebook csoportba, hogy miként áll a mérkőzés (hányadik perc és mennyi az állás), feltölthetsz fényképet és videót is!  Eredménykövetés, NB 3 Facebook csoport /kattints!/

Be the first to comment

Leave a Reply