Beharangozó NB III Közép csoport, 2018/2019. 1. forduló

riporter.jpg

 Riporter kerestetik! Körkapcsolás NB3-as mérkőzésekről. Csatlakozz Te is! Ha kint vagy egy meccsen és van internetes eszközöd, vagy bárhonnan információval rendelkezel, akkor írd meg a Facebook csoportba, hogy miként áll a mérkőzés (hányadik perc és mennyi az állás), feltölthetsz fényképet és videót is!  Mérkőzésbeszámolót, valamint interjút is szívesen fogadunk!

Falusi Zoltán mondta el véleményét a forduló mérkőzéseivel kapcsolatban:

 

2018.08.04. (szombat) 17:00 óra

Szeged-Grosics Akadémia – Makó FC

Nehéz az első fordulóra tippelni, hiszen maximum az előző szezon tapasztalatait vagy a felkészülési időszak eseményeit tudjuk figyelembe venni. Nagyon sokan kikiáltották a szegedi csapatot a bajnokság fő esélyesének és a felkészülési mérkőzéseken ezt igazolta is a gárda. A Makó derekasan kivívta a bennmaradást az előző szezonban. Edzőt váltott és talán jól igazolt, de azzal mindenki tisztában van, hogy nem ő a mérkőzés esélyese.

Tippem: 2-0

 

Kozármisleny FC – Szekszárdi UFC

Alaposan megerősödve vág neki a szezonnak a mislenyi csapat és biztos vagyok benne, hogy az élmezőny környékén szerepel majd. Szekszárdon úgy tűnik nem volt nagy mozgás, a felkészülés itt is biztató formát mutat. Valahol ott lehet majd a szezonban, mint az előző idényben.

Tippem: 2-0

 

Hódmezővásárhelyi FC – Rákosmente KSK

Feledtetné a tavalyi zakót a hazai csapat, de első ránézésre úgy tűnik mintha mindkét gárda ott tartana ahol tavasszal abbahagyta. Mindkét részről a biztos bennmaradás lehet a cél a szezonban, ehhez most mindketten el is kezdik gyűjteni a pontokat. Döntetlen szagú összecsapás.

Tippem: 1-1

 

Kecskeméti TE – Taksony SE

Újonc rangadó. A felkészülési időszak alapján számomra úgy tűnik, mintha a Taksony kicsit összeszedettebb lenne… persze a Kecskemét sem tűnik rossznak. Valami azt súgja, hogy egyik csapatnak sem lesznek kiesési gondjai. Itt is esélyes a döntetlen.

Tippem: 1-1

 

2018.08.04. (szombat) 19:00 óra

Dunaújváros – Pécsi MFC

Meghatározó játékosok távoztak a hazaiaktól, de aztán sikerült megfelelően erősíteni. Láttam két felkészülési mérkőzésüket, ezek alapján úgy érzem, hogy ha összeszokik a gárda, akkor újra az élmezőnyben lesz a helye. A Pécsen történtek ismertek. Túl későn kezdték a felkészülést. Ha ennyi idő alatt sikerült összekovácsolt gárdát létrehozni, akkor megérdemlik a pontszerzést. Ám ehhez bravúr kell.

Tippem: 3-0

 

 2018.08.05. (vasárnap) 17:00 óra

SZEOL SC – Szentlőrinc SE

Az előző szezonban meglepetésre simán elvitte a három pontot Szegedről a baranyai alakulat. Döntetlennel kecsegtet a nagyjából két azonos képességű gárda összecsapása. Talán a Szegednek vannak nagyobb céljai és nyilván fűti őket a reváns lehetősége… bár nagy meleg van….

Tippem: 2-1

 

Iváncsa KSE – Budapest Honvéd-MFA II.

A szegediek egyik nagy kihívója lehet az iváncsai együttes, amely egy viszonylag jó felkészülésen van túl, még ha bele is szaladt egy-egy kisebb pofonba. A Honvédnál az edzőmérkőzések alapján úgy tűnik, hogy Pisontéknak jól sikerült a felkészülés. Előző idényben döntetlenre végeztek Iváncsán. Az biztos, hogy nem lesz könnyű dolga az Iváncsának, de otthon tarthatja a három pontot.

Tippem: 2-1

 

Paksi FC II. – FC Dabas

​ Ha fele olyan jó lesz Tököli Attila bemutatkozása a paksi kispadon, mint amilyen játékos volt, akkor sok sikerrel kecsegtet. Ám hasonlóan a Honvédhoz, mivel itt is második csapatról van szó, sok hír nem jutott el hozzánk… Dabason úgy tűnik többen távoztak, mint érkeztek. A középmezőny várhat ebben a szezonban is mindkét csapatra. Megismétlődhet az előző szezoni 2-1.

Tippem: 2-1

Facebook csoportunkban TIPPVERSENY  van a Közép csoport meccseire.
Ha nem vagy fönt a facebookon, akkor ITT tudsz tippelni.

Be the first to comment

Leave a Reply