Beharangozó NB III Közép csoport, 2017/2018. 17. forduló

 

riporter.jpg

Riporter kerestetik! Körkapcsolás NB3-as mérkőzésekről. 

Csatlakozz Te is! Ha kint vagy egy meccsen és van internetes eszközöd, vagy bárhonnan információval rendelkezel, akkor írd meg a Facebook csoportba, hogy miként áll a mérkőzés (hányadik perc és mennyi az állás), feltölthetsz fényképet és videót is! 

 
 

Falusi Zoltán mondta el véleményét a forduló mérkőzéseivel kapcsolatban:

 

2018.03.03. (szombat) 14:30 óra

Duna Aszfalt TVSE Tiszakécske – Iváncsa KSE /ELMARAD/

Az első rangadó a két újonc randevúja Tiszakécskén. Mindkét csapat parádés őszt tudhat maga mögött. A Kécske nyert ugyan ősszel Iváncsán, de nem követheti el azt a hibát, hogy lebecsüli ellenfelét. Az Iváncsa meglepte a Pécset is idegenben, kis szerencsével ponttal térhet haza ezúttal is, ám a felkészülési mérkőzésekből ítélve, úgy tűnik a Kécske jelenleg jobb formában van.

Tippem: 3-2

 

Rákosmente KSK – Szekszárdi UFC 

Két középcsapat, ha a Szekszárd nem akar az alsóházba leszakadni, illene pontot szereznie. Tippem: 1-1

 

M-Foci Kft. Makó – Hódmezővásárhelyi FC /ELMARAD/

Az életéért küzd mindkét csapat, a bajnokság ezen szakaszában minden pont életet is menthet, de a mérkőzésnek nem lesz győztese.

Tippem: 1-1

 

Mórahalom VSE – Vecsési FC /ELMARAD/

Alsóházi rangadó. A Vecsés esetleges veresége esetén egyre reménytelenebb helyzetbe sodródhat, míg a hazaiak egy győzelem esetén kicsit megkapaszkodhatnak. Így is lesz.

Tippem: 2-0 

 

Kozármisleny FC – Pécsi MFC /ELMARAD/

A bajnokság előtt a Pécset jósolták a legtutibb befutónak, ám jelenleg csak a harmadik. Ha feljebb akar lépni, nem engedhet meg magának most egy bakit…

Tippem: 0-2

 

2018.03.03. (szombat) 17:00 óra

Dunaújváros – Szentlőrinc SE /ELMARAD/

A Dunaújváros bajnoki címre tör, és ha ott folytatja ahol ősszel abbahagyta, akkor nem lehet gond. Örömhír Dunaújvárosban, hogy Dobos Áron felépült!

Tippem: 3-0

 

2018.03.04. (vasárnap) 14:30 óra

FC Dabas – Paksi FC II. /ELMARAD/

Középcsapatok randevúja. A Dabas képes otthon bravúrokra (lásd: Dunaújváros, Tiszakécske), de képes hatalmas hibákra is (Vecsés). Kérdés most melyik arcát mutatja. A Paks idegenben rapszodikus.

Tippem: 2-1 

 

SZEOL SC – Budapest Honvéd-MFA II. /ELMARAD/

A Szeged még nem mondott le a dobogós helyezésekről, ám kevés gólt szerez. A Honvéd nem lehet büszke a jelenlegi 12. helyére. Nem most fognak javítani.

Tippem: 1-0


Be the first to comment

Leave a Reply