2018 ősz, NB3 Közép csoport, értékelés. SZEOL SC

Fotó: Facebook/SZEOL SC

3. SZEOL SC 16 10 2 4 25-11 32

Otthon:8 6 1 1 15-2 19
Vendég: 8 4 1 3 10-9 13

Nem tudott visszajutni a SZEOL SC az NB2-be.
Siha Zsolt együttese az ötödik helyen végzett az előző szezonban.
Hazai pályán kezdték a bajnokságot, a későbbi őszi bajnok Szentlőrincet verték a szegedi vasutas pályán (2-0). A Honvéd II. ellen idegenben sikerült a három pont megszerzése (1-0), a folytatásban a Csongrád megyei derbin, hazai pályán győzelem a Makó ellen (4-1) és vezették a tabellát.
Idegenben a PMFC ellen döntetlen (0-0) alkalmával még nem, de a hazai Szekszárd elleni újabb döntetlen (0-0) után lecsúsztak a negyedik helyig.
Budapesten nyertek az RKSK ellen (3-1), majd otthonukban az újonc Taksony megtréfálta őket (0-1) és Dabason is vereséget szenvedtek (0-1). A Paks II. ellen javítottak Szegeden (4-0), Kecskeméten vereség (0-2), a Hódmezővásárhely ellen hazai környezetben győzelem (1-0) következett. Baranya megyében újabb vereség érte az együttest a Kozármisleny gárdájától (1-2).
Jöttek a rangadók és a SZEOL remek sorozatot produkált! Győzelem hazai pályán a DPASE ellen (2-0), Gyulán a Szeged-Grosics ellen (2-1),

az Iváncsa is vereséggel távozott (2-0), majd az előrehozott tavaszi fordulóban nyerni tudott a listavezető Szentlőrinc ellen idegenben, nagy csatában (3-2), így a dobogó harmadik helyén zárták az őszt. Péter Antal lett a házi gólkirály 6 góllal.
Jól kezdték a bajnokságot, vezették a tabellát, de volt meglepő vereség, visszaesés,az ősz végére ismét jó formába lendültek, így a jól összeszokott csapattavasszal beleszólhat a feljutásba, hátránya négy pont a Szentlőrinc, egy pont a Grosics Akadémia mögött, akikkel tavasszal hazai környezetben csatázhatnak.

Varga Zoltán

Be the first to comment

Leave a Reply