Ez történt az NB3 Keleti csoport 23. fordulójában

Varga Zoltán összefoglalója


Kétgólos hátrányból tudott nyerni az SBTC


Jászberényi FC – Debreceni EAC 4-0

Mérkőzés adatlap

A zsinórban kilencedik győzelmüket arató berényiek már az I. félidőben eldöntötték a három pont sorsát, megerősítve 1. helyüket a tabellán.


Fotó: jaszberenyifc.hu

Szolnoki MÁV FC – Eger SE 3-0

Mérkőzés adatlap


Fotó: szoljon.hu

Az edzőváltáson átesett hazaiak már az 1. percben vezetést szereztek és megérdemelten nyertek. Az egriek sorozatban negyedik vereségüket könyvelhették el.


DVTK II. – Füzesgyarmati SK 2-1

Mérkőzés adatlap

Jó színvonalú mérkőzésen gyors gólváltás után a II. félidőben felülkerekedtek a hazaiak, így sorozatban harmadik győzelmüket aratták.


ESMTK – Gyöngyösi AK 3-0

Mérkőzés adatlap

Két vereség után megérdemelt győzelmet arattak az erzsébetiek. A GYAK sorozatban harmadszor kapott ki így továbbra is kiesőhelyen áll.


Fotó: Esmtk szurkolóinak és szimpatizánsainak baráti köre Facebook oldal

Cigánd SE – Sényő-Carnifex FC 2-3

Mérkőzés adatlap

Hiába vezettek a hazaiak kétszer is, a hajrában először vezető vendégek győzelemmel távoztak, így a cigándiak az utolsó helyre csúsztak vissza.


Fotó: cigandse.hu

Tállya KSE – Nyírbátori FC 0-1

Mérkőzés adatlap

Küzdelmes mérkőzésen Katona büntetőjével a bátoriak elvitték a három pontot Ibrányból. A Tállya csapata idei hét mérkőzéséből hatszor nem tudott gólt szerezni.


Fotó: Sport Büfé Nyírbátori FC Facebook oldal

Sajóbábony VSE – Termálfürdő Tiszaújváros 1-1

Mérkőzés adatlap

Ellentétes félidőket hozott a találkozó. Az I. félidőben a hazaiak szereztek vezetést, a II. félidőben játékrendszert váltottak a vendégek és egyenlíteni tudtak.


Salgótarjáni BTC – Putnok FC 3-2

Mérkőzés adatlap

Két góllal vezettek a vendégek negyedórányi játék után, de az edzőváltáson átesett tarjániak 19 perc alatt maguk javára fordították a találkozót, nagyon fontos három ponthoz jutva.

Be the first to comment

Leave a Reply