Ez történt az NB3 Keleti csoport 21. fordulójában

Varga Zoltán összefoglalója


Újabb helycsere az élen


Tállya KSE – Putnok FC 1-0

Mérkőzés adatlap

A tipikus egygólos mérkőzésen az első tavaszi rúgott gól győzelmet ért a Tállya csapatának, amely büntetőt is hibázott az Ibrányban lejátszott találkozón.


Fotó: putnokfc.hu

Jászberényi FC – Eger SE 3-2

Mérkőzés adatlap

Vesztett állásból fordítottak a hazaiak a 2. félidőben, begyűjtve zsinórban a 7. győzelmüket, ezzel 2. helyre léptek és bejelentkeztek a bajnoki címre.


Fotó: egrifoci Média Facebook

Debreceni EAC – Füzesgyarmati SK 0-5

Mérkőzés adatlap

Ismét 5 gólt kaptak a debreceniek, ezúttal hazai pályán. A rutinos hazaiak nem tudták semlegesíteni a 4 gólt szerző Székely Dávidot.

Székely Dávid, mesternégyes. Fotó: http://www.fuzesgyarmatisk.hu


Szolnoki MÁV FC – Gyöngyösi AK 2-1

Mérkőzés adatlap

Vezettek a vendégek, de idővel kidomborodott a két csapat közötti különbség és a rutinosabb hazaiak az 1. félidő végére fordítottak, így újra élen állnak.


Fotó: szoljon.hu

DVTK II. – Sényő-Carnifex FC 3-1

Mérkőzés adatlap

Az 1. félidőben a vendégek vezettek és eldönthették volna a mérkőzést. A 2. félidőben a hazaiak mind játékban, mind akaratban ellenfelük fölé nőttek és megfordították a találkozót.


ESMTK – Nyírbátori FC 0-1

Mérkőzés adatlap

Több mint 5 hónap után kapott ki az erzsébeti gárda. Hiába támadták szinte végig a találkozót, egy kontrából betaláltak a vendégek. Hazai oldalon Privigyei kéz, Tóbiás orrcsonttörést szenvedett.


Fotó: Esmtk szurkolóinak és szimpatizánsainak baráti köre Facebook oldal

Cigánd SE – Termálfürdő Tiszaújváros 0-1

Mérkőzés adatlap

A hazaiak játékban nem voltak veszélyesek és egy hibát kihasználva a vendégek három vereség után begyűjtötték a három pontot.


Sajóbábony VSE – Salgótarjáni BTC 2-0

Mérkőzés adatlap

A motivált hazaiak átérezték a mérkőzés súlyát és győzelmükkel nagyon fontos lépést tettek a bentmaradás felé, a tarjániak ismét utolsók a tabellán.


Be the first to comment

Leave a Reply