Beharangozó NB III Keleti csoport, 2016/2017. 3. forduló

 

kepecz-zsolt.jpg

 

Ezen a héten Kepecz Zsolt a www.putnokfc.hu  weboldal szerkesztője mondta el véleményét a forduló mérkőzéseivel kapcsolatban

 

2016.08.19. (péntek) 17:30 óra
Termálfürdő Tiszaújváros – Tállya KSE

A Tiszaújvárosnak kellő önbizalmat adhat, hogy kettőből kettőt nyertek. A hétvégén meglesz a harmadik is a gondokkal küzdő Tállya ellen.
Tippem: 3-1

2016.08.21. (vasárnap) 11:00 óra
Újpest FC II. – REAC
A hazaiaknak el kell kezdeniük a pontok gyűjtését, mert attól sokkal többre képesek, mint amit eddig mutattak. Dinka Balázs viszont a kispadról is képes felspanolni játékosait.
Tippem: 2-2

 

2016.08.21. (vasárnap) 17:30 óra
Monori SE – Kazincbarcikai BSC FC
A forduló rangadóján nem terem babér a Monor számára, Belényesi Csaba, Molnár Máté és társaik egy hajrában szerzett góllal elhozzák a bajnoki pontokat.
Tippem: 0-1

BKV Előre SC – FC Hatvan
A tavaly még Nyugaton szereplő BKV-nak továbbra sem megy Keleten, de a csodálatos hangulatú pályájuk segíthet az első pontjuk megszerzésében.
Tippem: 1-1

STC Salgótarján – Nyírbátori FC
Mindkét csapat nagyarányú győzelmet aratott az előző fordulóban, de a mostani mérkőzésen csak egyikük győzhet és az az egy a Salgótarján lesz.
Tippem: 3-0

Jászberényi FC – MTK Budapest II.
A nagyon jól erősítő Jászberény és a villámgyors, technikás futballt játszó MTK-s fiatalok összecsapása sok gólt és hazai győzelmet fog hozni.
Tippem: 3-2

Putnok FC – Hajdúböszörményi TE
Koszta Péter csapata értékes győzelemmel tért haza a fővárosból, ez pedig megadja a kezdő lökést a jó folytatáshoz. Az újonc Hajdúböszörmény jól kezdett ugyan, de Putnokról „pontatlanul„ távozik. 
Tippem: 2-0

ESMTK – DVSC-DEAC II.
Hűséges szurkolóik nagy-nagy örömére az ESMTK megérezheti a győzelem ízét. A debreceniek fiatalos lendülete és igyekezete ezúttal kevésnek bizonyul.
Tippem: 1-0

 

2016.08.21. (vasárnap) 20:30 óra

DVTK II. – Rákosmente KSK
Az RKSK alaposan belekezdett, két meccs alatt tíz gólt szereztek, ami az egész NBIII-ban a legjobb teljesítmény. Tudjuk, hogy Diósgyőrben „Érik a szőlő” és Sütő Szilárd játékosai elég érettek lesznek a pontszerzésre.
Tippem: 1-1