Zimonyi Dávid az előző szezonban 65 találattal abszolút gólkirály lett. Vasárnap már az NB3-ban ért el mesterhármast


– Káprázatos eredménysorral nyertétek meg a Győr-Moson-Sopron megyei bajnokságot. 28 győzelem, 2 döntetlen, vereség nélkül. A gólkülönbség pedig 190-10!!! Pedig ott volt a mezőnyben többek között a Csorna, a Sopron és a Gyirmót második csapata is. Alaposan kivetted a részed a sikerekből, hiszen 27 bajnokin 65 alkalommal találtál a hálóba, amellyel minden magyarországi felnőtt bajnokságot beleértve abszolút gólkirály lettél.

Nagyon jól sikerült a tavalyi szezon, nemcsak nekem, hanem a csapatnak is.

– Melyik találkozón sikerült a legtöbb gólt szerezned?

. A Fertőszentmiklós ellen 11 alkalommal voltam eredményes.

– Hogy ízlik eddig az NB3?

– Nagyon vártuk már a kezdést, de az eleje sajnos nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Szerencsére az utolsó négy mérkőzésünk már nagyon jól alakult.

– Miben látod a legnagyobb különbséget a megyei pontvadászathoz képest?

Hajtósabbak a meccsek és sokkal erősebb csapatok vannak ebben az osztályban.

– 6 mérkőzésen léptál pályára, és már 6 találatnál jársz. A csapatot nézve is a hatos szám dominál, hiszen a Nyugati csoport 6. helyén álltok. Miként értékeled a saját, illetve a csapatod teljesítményét az eddig lejátszott mérkőzések alapján. – Össze kellett szokni az új játékosokkal, de most már hétről hétre jobban teljesítünk. A saját teljesítményemmel is elégedett vagyok, de hétről hétre szeretnék jobban teljesíteni.

– Az elmúlt hétvégén sokak számára nagy meglepetést szerezve legyőztétek az Érdi VSE együttesét. Hogyan jött ez össze? Több helyzetetek volt mint ellenfeleteknek?

– A találkozó elején megfogott minket az ellenünk megítélt tizenegyes, de túl léptünk rajta és egyre jobban játszottunk. A második félidőben már sokkal jobbak voltunk, és több helyzetünk volt, mint ellenfelünknek. Megérdemelten nyertünk.-

– Mesterhármast értél el. Miként estek a találatok?

– Szögletet követően esett az első gólom, a hosszún érkeztem és egy pattanás után lőttem a hálóba. A másodiknál kaptam egy kiugratást, elvittem a labdát a kilépő kapus mellett és az üres kapuba gurítottam. A harmadik találatomnál a félpályán kaptam egy felpasszt, s ahogy kilépett a védő átemeltem felette a labdát. A kapusra vezettem és a lába mellett a hálóba gurítottam.

– Vasárnap Sárvárra látogattok. Mit vársz a találkozótól?

– Jó meccsre számítok. Harcos csapattal fogunk szembe kerülni, de mindenképpen győzni szeretnénk.

 – Milyen helyezéssel lennél elégedett a bajnokság végén?

– Ha újoncként az 1-6 hely valamelyikére odaérünk, akkor nagyon elégedettek lehetünk.

Szécsi József

Be the first to comment

Leave a Reply