Tóth Olivér férfias, kemény küzdelemre számít a Jászberény ellen

A múlt héten megszerezte első győzelmét a Salgótarjáni BTC. Vasárnap Jászberénybe látogatnak. Kérdés, hogy sikerül-e folytatni a pontgyűjtést. Tóth Olivérrel, az SBTC játékosával beszélgettünk.

– Hosszú éveken keresztül a Vasas utánpótlásában nevelkedtél. Mely edzők voltak azok, akiknek a legtöbbet köszönhetsz?

Igen, hosszú éveket töltöttem a Vasasban és nagyon sokat köszönhetek Késedi Gábornak, Szekeres Zoltánnak, Horváth Péternek, Tóth Csabának, Schindler Szabolcsnak. Jó kezekben voltam.

– Profiszerződést kötöttél az angyalföldiekkel, de bajnoki mérkőzésen nem léphettél pályára. A Vasas után rövid idő alatt több klubban (Hatvan, Budaörs, Vecsés, Balassagyarmat) is megfordultál, de egyik helyen sem volt stabil helyed a csapatban. Miért?

– Mikor megkötöttem a szerződést a Vasassal utána egyből kölcsönadtak Budaörsre, ahol nem éreztem jól magam, nem játszattak, így a Vasas nem figyelt rám. Úgy vélem, hogy nem mertek berakni a mélyvízbe, soha nem éreztették velem a bizalmat, de ha lehetőséget kapok, akkor élek vele, mint például Balassagyarmaton, és most úgy néz ki, hogy az SBTC-nél is.

– A nyáron érkeztél az SBTC-hez és úgy tűnik, hogy komolyan számolnak Veled, hiszen az elmúlt 4 meccsen a kezdőben voltál.

– Igen, a nyáron érkeztem és nagyon jó helyen vagyok a fejlődésem szempontjából. Számít rám Vágó Attila. Érzem felőle a bizalmat.

 

 

Az ESMTK elleni meccs összefoglalója. Tóth Olivér bombagóljával.

 

– 6 forduló után kieső helyen álltok, de pontot szereztetek a Szolnok és az ESMTK otthonában (a Liza ellen Te találtál a hálóba), és az elmúlt hétvégén 3-0-ra legyőztétek a Sajóbábony együttesét. Hogyan értékeled az eddigieket?

– Kellett már nagyon ez a győzelem a csapatnak, hogy előre tudjunk lépni. Kezdünk összeállni, remélem, hogy stabilan NB3-asok leszünk.

– Milyen volt a Sajóbábony elleni mérkőzés? Mely csapatnak volt több helyzete?

– Most kijött a lépés mindenkinek, nagyon agresszívek voltunk egész meccsen és ennek meglett az eredménye.

– Miként estek a góljaitok?

– Az első egy felívelésből indult. A visszafejelt labdát Bata Gábor okosan a kapu baloldalába passzolta. Ezután kiegyenlítetté vált a játék, de Tarlósi Patrik 2 góllal kivégezte a Sajóbábonyt.

– Melyik poszton kaptál lehetőséget?

– Általában szélső támadóként és szélső védőként számít rám a mester. 

– Vasárnap Jászberénybe látogattok, eddig a csoport legerősebb csapatai ellen eredményesek voltatok. Folytatódhat? Mit vársz a mérkőzéstől?

– Remélem, hogy jó eredményt érünk el. Kemény mérkőzésre számítok. Férfias harc lesz. Nagyon kell koncentrálnunk, hogy eredményesek legyünk.

Szécsi József

Be the first to comment

Leave a Reply