Tarr Tibor jobb koncentrációt vár a tállyai támadóktól

 A nyíregyháziak mindössze csak egyszer tudták bevenni Tarr Tibor kapuját

 

– Borsod megye bajnokaként újoncok vagytok az NB III-ban. Még soha nem szerepeltetek ilyen magas osztályban. Érezhető a futball láz?

– Igen, szurkolóinknak köszönhetően hangulatos hazai meccseket szoktunk játszani, még a környékbeli kisebb falvakból is sokan eljönnek. Az idegenbeli találkozókra is elkísérnek bennünket.

– Nyáron a fél csapat kicserélődött, te is így kerültél Felsőzsolcáról Tállyára. Könnyen ment a beilleszkedés?

– Ahhoz képest, hogy a megyei I. osztály riválisától érkeztem, nagyon gyorsan befogadtak.

– Jól kezdtétek a szezont, hiszen három forduló után két győzelmetek volt, de ezután csak egy pontot sikerült szereznetek. Mi volt ennek az oka?

– Igen, jól kezdtünk, tudtunk gólokat rúgni. Most az a legnagyobb gondunk hogy hiába vannak meg a ziccereink, a meccseken nem úgy koncentrálunk, mint a bajnokság elején és ezért sorra kimaradnak a lehetőségek.

– Az elmúlt hétvégén hatszáz néző előtt ugyan vereséget szenvedtetek a Nyíregyházától, de még az ellenfél vezetőedzője is megdicsért benneteket. Mátyus János úgy fogalmazott, hogy „Idei legnehezebb mérkőzésünk volt. Minden elismerésem a hazaiaké.” Milyen volt belülről a találkozó? Sokszor kellett játékba avatkoznod, illetve bravúrt bemutatnod?

– Nagyon jó volt egy olyan csapat ellen játszani, mint a Nyíregyháza. Rengeteg szurkoló, jó hangulat, életre szóló élmény volt a meccs. Megmondom őszintén egy kicsit tartottam attól, hogy rengeteg lehetőségük lesz, és sokat kell majd védenem, de nem így történt. Csupán pár beadásra kellett kijönnöm, meg két fejest kellett hárítanom. Az is igaz, hogy ellenfelünk a találkozó elején eldönthette volna a találkozót, de pontatlanok voltak. A második félidőben viszont feljavult a támadójátékunk és sok helyzetet kialakítottunk, ám ezeket sajnos nem tudtuk értékesíteni.

Szécsi József