Tállya KSE – Füzesgyarmati SK 0-0

Forrás: https://keleten.hu/


Fotó: Erdős Csaba https://keleten.hu/

Első őszi döntetlenjét játszotta Tállyán a Füzesgyarmati SK csapata az NB III-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi 11. fordulójában. A sárrétiek hiába kezdeményeztek lényegesen többet, nem volt meg a sikerhez vezető átütőerő, illetve a szerencse is a hazaiak pártjára állt kritikus szituációkban.

Küzdelmes játékot hozott az első félidő, váltakozó sikerrel kezdeményeztek a felek. A gyarmatiak lényegesen többet birtokolták a labdát, de nem igazán találták a hazaiak szervezett védekezésének ellenszerét. Komoly helyzetet csak a 36. percben tudtak kialakítani, amikor is Vajda középre gurított labdáját Achim Ádám 6 méterről fölé bombázta. A félidő végén Kis Szabolcsot kellett sérülés miatt lecserélni, a szünetben pedig Raducu is az öltözőben maradt hasonló okok miatt.

A második játékrész során is a vendégek kezdeményeztek többet. Több valós gólszerzési lehetőségük is volt, de nem tudtak élni azokkal. A hazaiak két esetben is szabálytalanság árán akadályozták meg, hogy a kapujukba kerüljön a labda, de a büntetők elmaradtak. A pontrúgásokban is több veszély volt, de vagy a kapus védett, vagy Fortuna állt a Tállya mellé, így maradt a gól nélküli döntetlen.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Tállya KSE – Füzesgyarmati SK 0–0
Tállya, 200 néző
Vezette: Kulcsár Katalin (Gordos Árpád, Kurinka Béla).
Jó: Tarr, Rubis, Nyitrai, Huszti, Bihari, Bocsi, ill. Lippa, Ramos, Hussein, Sundas.

Tállya: Tarr – Tóth Sz. (Ondó, 84.), Rubish (Tóth L., 54.), Fazekas, Nyitrai – Huszti (Kelemen, 79.), Fenyőfalvi, Bihari, Bocsi – Jano, Ohár. Edző: Uray Attila.

Füzesgyarmat: Fildan – Achim S., Lippai, Raducu (Sundas, 46.), Szabó R., Achim Á. – Vajda (Árvai, 78.), Hussein, Ramos, Kis Sz. (Balogh G., 40.) – Popescu. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Csillag László.

Uray Attila: – Kiegyenlített mérkőzésen, bármelyik csapat eldönthette volna a találkozót. Úgy érzem, hogy egy szabályos góltól fosztottak meg bennünket, igaz a másik oldalon is volt kétes szituáció.

Boros Tibor: – Mindkét kapu előtt voltak olyan vitatott helyzetek, amiket csak visszanézve tudok megítélni. Ezektől függetlenül több lehetőségünk is volt a gólszerzésre, így csak magunkat okolhatjuk azért, hogy két pontot itt hagytunk.

Videó: Keleten

Be the first to comment

Leave a Reply