Sorozatban 7 tétmeccset nyert meg a Jászberény. Ludasi Martin volt a beszélgetőtársunk


– 7 meccses győzelmi sorozatban vagytok, 4 győzelemmel fejeztétek be az előző bajnokságot, az ideit pedig 3 sikerrel nyitottátok. Összességében mennyire voltál elégedett a tavalyi szerepléssel, az ezüstéremmel?

– Ahogy mondtad, 7 meccses győzelmi szériában vagyunk, de én személy szerint már nem nézem a tavalyi meccseket. Sajnos „csak” a 2. helyet értük el, amivel nem vagyok elégedett, mivel 1 ponttal csúsztunk le az NB2-ről a Szolnok mögött, pedig úgy érzem, bennünk volt a feljutás. Idén jól kezdtük a szezont, és külön öröm, hogy egy összetartó közösség is kezd kovácsolódni Jászberényben.

– A nyáron új vezetőedzőtök lett, valamint jelentős változások történtek a játékosállományban. Mennyiben lett más a mostani együttes, illetve változott-e a játékrendszer?

– Így van, kicserélődött a stáb is és igen nagy húzónevek is elmentek, viszont a csapat gerince egyben maradt. Idén egy fiatalabb csapat lettünk, viszont vannak olyan rutinos játékosaink, akikre bátran lehet hallgatni. Az új vezetőedzőnk támadó futballt ígért a szezon előtt, és eddig ezt be is tartja.

Fotók: http://jaszberenyifc.hu/

– Az első fordulóban, „hatpontos” meccset nyertetek a Füzesgyarmat ellen, majd a másodikban nagy különbségű győzelmet arattatok Gyöngyösön. A DVTK tartalékjai ellen is sikerült begyűjteni a három pontot, így a csoportban egyedül ti vagytok hibátlanok. Miként értékeled ezt a 3 meccset? Hogy ment a játék a csapatnak, illetve Neked?

– A gyarmati meccsünk egy jó erőfelmérő volt, hogy hol is tartunk, amit csapatmunkával be tudtunk húzni. A gyöngyösi meccsünk csalóka, mert nem olyan rossz együttes, mint amit az eredmény mutat, viszont voltak kiemelkedő játékosok, akik eldöntötték a három pont sorsát. A DVTK II. meccs a vártnál nehezebb volt, viszont hazai pályán az ilyen meccseket nekünk kötelező megnyerni, és ez eddig sikerült is. Külön öröm, hogy az én gólom is hozzájárult a sikerhez.

– Meg lehet-e ismételni az elmúlt bajnokságban elért eredményt, netán képesnek érzed a csapatot a bajnoki címre, a feljutásra?

– Korai még a bajnokság végéről beszélni, hiszen eddig 3 forduló ment le, de amit eddig tapasztaltam, némi bizakodásra ad okot.

– Mely csapatokat érzed a legnagyobb vetélytársaknak?

– Ha néhány csapatot feltétlen ki kéne emelnem, akkor a Füzesgyarmatot, Ceglédet és az ESMTK-t mondanám.

 – Vasárnap a Debrecen második csapata következik. Mit vársz a találkozótól?

– Éppen az edzés előtt tudtuk meg, hogy a Nagyerdei Stadionban játszunk, ami motiválóan hat a csapatra, így csak a három pont az elfogadható.

Szécsi József

Be the first to comment

Leave a Reply