Polareczki Roland harminc méterről rombolta szét a kaposvári reményeket

Sorozatban hét meccsen át nem sikerült nyernie a hévízi labdarúgóknak, így óriási meglepetésnek számít, hogy szombaton legyőzték a csoport egyik legerősebb együttesét. A győzelem jelentősége nem csak a három pont, hanem az is, hogy ezzel bebizonyították, hogy helyük van a harmadosztályban. Az első gól szerzőjével, Polareczki Rolanddal beszélgettünk.

 

polareczki-roland.jpg

 

– A Kaposvár legyőzésével a forduló egyik legnagyobb meglepetését okoztátok. Hogyan készültetek és milyen taktikával léptetek pályára?

– Érzésem szerint jól sikerült a héten a felkészülés. Az ellenfél erősségeire, valamint gyenge pontjaira helyeztük a hangsúlyt. Sokat léptünk előre fejben, ami meghatározó a mai fociban.

– Te szerezted csapatod első találatát, mely állítólag nagyon gyönyörű volt. Felelevenítenéd hogyan történt?

– Igen. Hála Istennek egy fejes után elém került a labda és dropliból harminc méterről egy jól eltalált lövéssel megszereztük a vezetést.

 

 

– Sajnos sérülés miatt még az első félidőben le kellett jönnöd a pályáról. Mi történt?

– A 30. percben egy kiugratást követően meghúzódott az ágyékom, így nem tudtam folytatni a mérkőzést.

– Megérdemeltnek érzed a győzelmet?

– Véleményem szerint ezen a meccsen a jó védekezésünk és gyors kontrajátékunk hozta meg a sikert, ami teljesen megérdemelt, hiszen nagyon sokat dolgoztunk érte.

– A bajnokság negyedénél járunk, s már most látszik, hogy nagyon kiélezett harc várható a kiesés elkerüléséért. Miként látod a csoport erőviszonyait, s mire lehet képes a Hévíz?

– Az nb3-as bajnokság, ahogy te is mondod, nagyon kiélezett. Szerintem a kiesést az fogja eldönteni, hogy a hátul levő csapatok egymás ellen mennyire lesznek eredményesek és tudnak-e majd bravúrokat elérni.

Szécsi József