Pálinkás Gergő mesteri négyese

Remek formában a Jászberény, amely úgy tűnik, hogy egy újabb ászt húzott elő a pakliból.

Fotók: Berényfoci Média


 • A nyáron Nyírbátorból érkeztél Jászberénybe. Az előző szezonban szinte végig arról lehetett hallani, hogy a Nyírbátor anyagi problémákkal küzd, a levegőben lógott a visszalépés, ennek ellenére végig csináltátok a bajnokságot, és nem is rossz eredménnyel, hiszen a 8. helyen zártatok. Hogyan tudtátok magatokat függetleníteni ezektől a problémáktól?
 • Úgy gondolom, hogy az öltözői hangulat volt az, ami előre vitt minket hétről-hétre és persze titokban azért reménykedtünk a szebb folytatásban. Ez sajnos nem jött össze.
 • Miként kerültél Jászberénybe? Hogy sikerült a beilleszkedés, voltak-e ismerősök a játékosok között?
 • A tavaszi Jászberényi meccs után odajött hozzám az elnök úr Dr. Gottdiener Lajos, és mondta, hogy a nyáron szeretnének velem leülni beszélgetni, és ez meg is történt. Voltak más ajánlataim is bajnokságon belül, de egy percig nem gondolkodtam, hogy máshova igazoljak.
 • Az előző bajnoki évben 26 alkalommal voltál kezdő Nyírbátorban és összesen 5 gólt szereztél, ehhez képest az elmúlt vasárnap négyszer is betaláltál a Gyöngyös ellen, és vezeted a Keleti csoport góllövőlistáját. Mi történt?
 • Az említett nyírbátori problémák miatt nem csak az aktuális ellenfeleinkkel kellett megküzdenünk hétvégenként. Nagyon nehéz azzal a tudattal pályára lépni, hogy tudjuk, lehet ez lesz az utolsó meccsünk. Ebből is látszott, hogy milyen sportemberek voltak Nyírbátorban. Itt Jászberényben olyan körülmények között tudunk készülni, hogy csak a futballra kell koncentrálnunk. A góllövőlistára meg korai gondolni, hiszen csak két forduló telt el, de azért jó érzés ránézni.
 • Félóra elteltével 3-0-ra vezettetek, de a Gyöngyös szerkezetet váltott, lőtt két gólt, és közelállt az egyenlítéshez, de végül ismét ti rúgtatok még három gólt. Reálisnak érzed a két csapat közötti 4 gól különbséget?
 • Tudtuk, hogy mire számítsunk Gyöngyösön, hogy megpróbálnak nyomást gyakorolni ránk és hogy feltolják a védekezésüket. Ebből adódóan óriási területek voltak mögöttük, amit ki is tudtunk használni. 3-0 után picit fejben kiengedtünk, de szerencsére jött a szünet és az öltözőben rendet raktunk a fejekben. Ezen a mérkőzésen én reálisnak éreztem az eredményt, hiszen a hat gólunk mellett még voltak lehetőségeink.
 • Vasárnap az eddig pont nélküli Diósgyőr fiataljait fogadjátok. Valószínű, hogy sokan kimennek majd buzdítani benneteket. Mit vársz a mérkőzéstől és mit üzensz a szurkolóknak?
 • Természetesen szeretnénk itthon tartani a három pontot. Jászberényben mindig is szép számmal voltak nézők és szeretnénk őket kiszolgálni.
 • Mire lehet képes ebben a bajnokságban a Jászberény és mely csapatok lehetnek a legnagyobb vetélytársak?
 • 2 forduló telt még el szóval korai még ezzel foglalkozni. Úgy gondolom, hogy az 5. vagy a 6. forduló körül már körvonalazódik a tabella, de természetesen szeretnénk minél előbb végezni. Rengeteg jó csapat van, úgy gondolom, bárki odaérhet a végén. Szoros bajnokságra számítok.

Szécsi József

Be the first to comment

Leave a Reply