Nem tervez átigazolásokat a Sényő. Az Imrő László – Fiumei Viktor edzőpárossal készítettünk interjút


Imrő László (I. L.) és Fiumei Viktor (F. V.) felváltva válaszolt a kérdésekre

17 meccs után a negyedik helyen zártátok az NB3 Keleti csoportjának küzdelmeit. Ez két hellyel előrébb van, mint az előző évi. Maximálisan elégedettek voltatok?

I. L.  – Önmagában a 4. hellyel nagyon elégedettek voltunk főleg mivel az előző szezonhoz képest előre léptünk. Viszont sajnáljuk a vírus miatt félbeszakadt bajnokságot, mert kíváncsiak voltunk, hogy esetleg a dobogóra odaérhettünk volna.

Márciusban leállt a bajnokság. Hogyan telt az azóta eltelt időszak, illetve miként tudtátok formában tartani a játékosokat?

F.V. – A karantén alatt a fiúk heti 3 alkalommal egyéni programot végeztek. Majd amint lehetőséget biztosítottak a jogszabályok, csapatszintű edzéseket tartottunk, illetve játszottunk május és július 4. között 5 db gyakorló mérkőzést. Ezután a játékosok kaptak 10 nap pihenőt, majd június 29-ig egyéni programot végeztek heti 2 alkalommal. Ezt követően közösen kezdtük el az alapozást.

Augusztus legelején már elindulhat az új bajnokság. Már négy hét sincs addig. Hogyan készültök, heti hány alkalommal edzetek?

I. L. – Elvileg augusztus 2-án indulna a bajnokság. Az első héten 5 edzés, valamint 1 edzőmeccs volt a programban. Az elkövetkezendő két hétben napi 2 edzés lesz, valamint hétközi és hétvégi edzőmeccsek. Utána pedig lassan ráállunk a bajnoki ritmusra, a heti 4 edzésre. Próbálunk minél jobb erőállapotba kerülni, hiszen hosszú szezonra készülünk.

Úgy tudom, hogy a nyáron eddig senki sem távozott a játékosállományból, viszont ketten érkeztek. Schmidt Péter Vásárosnaményból és Orosz Máté Tiszaújvárosból. Várható-e további változás?

F. V. – További igazolásokat nem tervezünk. Egy játékosunk sorsa kérdéses. Neki magasabb osztályból van megkeresése. De ez még egyelőre képlékeny.

A csapat egyik legjobbja Kapacina Valer, néhány hete megsérült. Mit lehet tudni az állapotáról?

I. L. – Valer a június elején lejátszott edzőmeccs végén sérült meg. Jelen pillanatban még kezelésekre jár, és egyéni edzéseket végez. Ha minden jól megy, akkor pár hét múlva csatlakozhat a csapat edzéseihez.

Szombaton felkészülési meccset játszottatok a Cigánd SE ellen és 11-0-ra nyertetek. Ritka az ennyire fölényes siker. Miként zajlik a további felkészülésetek, mely csapatok ellen léptek pályára?

F. V. – Már említettem mi jóval hamarabb kezdtünk el csapatszinten mozogni, mint hétvégi ellenfelünk. Talán ennek tudható be a végeredmény. Az Ibránnyal, Tállyával, Újfehértóval, Kazincbarcikával és a Nyíregyháza Spartacussal játszunk még edzőmérkőzéseket.

Szécsi József

Be the first to comment

Leave a Reply