Mile Krisztián bevágott két szabadrúgást a nyolcgólos mérkőzésen

Szombaton 5-3-ra nyert  Tállyán a Jászberény, s feljött a tabellán az ötödik helyre. Mile Krisztián két szabadrúgásgóllal járult hozzá a vendégsikerhez.

 

mile-krisztian.jpg

 

– Az elmúlt bajnokságban a kilencedik helyen végzett a Jászberény. Jelenleg az ötödik helyen álltok, de nagyon szoros a középmezőny. Milyen célokkal vágtatok neki az idénynek?

– A nyáron érkeztem Jászberénybe két-három rutinosabb játékossal együtt. Az volt az elképzelés, hogy egy stabil csapatot alakítsunk ki, amellyel  majd minél jobb eredményt érünk el. Egy-két éven belül a feljutás a cél!

– Két gólt is lőttél a hétvégi fordulóban a Tállya ellen idegenben, az 5-3-as győzelmetekkel végződött mérkőzésen. Mindkettőt szabadrúgásból. Hogyan estek góljaid?

– Az elsőnél volt egy kis szerencsém, kb. 30 méterről lőttem el. Közel állt a sorfal, és a szélső emberen meg is pattant a labda. A kapus bemozdult a rövid oldalra, a labda pedig a sorfalról a hosszúba csapódott. A másodikat már sikerült a sorfal fölött elrúgni a rövid felsőbe kb. 23 méterről.

– Az utolsó 20 percben összesen öt gól esett. Milyen volt a mérkőzés képe? Melyik csapat játszott fölényben? Kinek volt több helyzete?

– Az első félidőben jól játszottunk, azonban a befejezéseknél még mindig sok a hiba. A második félidőben érthetetlen módon visszaestünk, kapkodóvá vált a játék és ezt az ellenfél meg is érezte. Felváltva estek a gólok és a végén jól jöttünk ki belőle, amiért sokat tettünk. Úgy érzem, hogy győzelmünk megérdemelt, hiszen fölényben voltunk.

– A jelenlegi pozíciótokból nehéz lesz előre lépni, hiszen kilenc ponttal vagytok lemaradva a negyedik helyezett Cigándtól. Milyen eredménnyel lennél elégedett a bajnokság végén?

– Eléggé kettészakadt a mezőny, nehéz lenne beleszólni a feljutás kérdésébe. Azt gondolom, hogy ha tudunk egy két erősítést hozni a télen, akkor minimum az 5. hely meglesz, amivel elégedett lennék.

Szécsi József