Meglepetésre készül a Kupában a Kozármisleny. Interjú Kirchner Krisztiánnal

A szakemberek szerint az NB III Közép csoportjában a Kozármisleny csapatának van a legnagyobb esélye arra, hogy bajnokságot nyerjen.  Bizakodva várja a folytatást Kirchner Krisztián, a mislenyiek egyik húzóembere.

 

kirchner1.jpg

 

– Hét mérkőzésből tizenkilenc ponttal kezdtétek a bajnokságot. Milyen tervvel vágtatok neki a szezonnak?

– Természetesen az első pillanattól kezdve csakis a bajnokság megnyerése a cél a Klubnál. Eddig nagyon jól szerepeltünk, remélem ezután is így marad!

– Melyik mérkőzéseteken ment eddig a legjobban a játék?

– A Gyula ellen, ahol 2 gólt rúgtam, és 2 gólpasszt is sikerült adnom.

 

kirchner.jpg

 

– Az elmúlt hétvégén a Szentlőrinc otthonában, nagyon gyorsan magatokhoz ragadtátok a kezdeményezést, s már a 14. percben megszereztétek a vezetést. Te adtad a gólpasszt. Felidéznéd a találatot?

– Igen. Az volt a tervünk, hogy már az első perctől kezdve mi irányítsunk. Éreztetni akartuk, hogy itt csakis mi nyerhetünk. A gólt megelőzően a Wittréditől kapott labdát letoltam egészen az alapvonalig, majd középre centereztem, ahol Nagy Krisztián megszerezte a vezetést nekünk.

– Papp Zoltán a Szentlőrinc edzője a mérkőzést követően úgy nyilatkozott, hogy osztálykülönbség volt a két csapat között. Ennek ellenére a hazai szurkolóktól kaptatok hideget-meleget. Mi történt pontosan?

– Megmondom őszintén én sem értem miért kaptunk ennyi szidalmazást a vendég drukkerektől, talán nem tudták megemészteni, hogy mi domináltunk az egész mérkőzésen.

 

kirchner-krisztian.jpg

 

– Kedden az első osztályú Puskás Akadémia csapatával meccseltek a Magyar Kupa második körében. Látsz esélyt arra, hogy megszorítsátok őket?

– Bármilyen “nagyképűen” is hangzik IGEN, mert nagyon jó passzban van a csapat, nagyon együtt van a Társaság, és biztos vagyok benne hogy egy nagyon jó meccset láthatnak majd, akik kilátogatnak Kozármislenybe!

– Visszatérve a bajnokságra. Hogy látod, hogy mely csapatok lehetnek a legnagyobb vetélytársaitok a feljutásért folytatott küzdelemben?

– Megmondom őszintén nem játszottunk mindenkivel, ezért nem tudok véleményt formálni erre a kérdésre, de egy biztos, hogy ebben a csoportban nagyon egyben van a mezőny, nagyon kiegyensúlyozott a csoport, nem úgy, mint a másik kettőben.

 

Szécsi József