Méder Bence megszerezte első találatát a harmadosztályban

Meg kellett kínlódnia a három pontért a Dunaharasztinak a Szekszárd ellen. Méder Bence a Haraszti tehetséges fiatal játékosa válaszolt kérdéseinkre.

 

meder-bence.jpg

Fotó: Daru Andrea

 

– Szombaton életed első találatát szerezted az NB3-ban. Hogyan esett a gól?

– Igen az első gólom az NB3-ban, de remélem nem az utolsó! Mészáros Dániel a tizenhatoson belül elvitte két ember mellett a labdát. Kapura lőtt, én pedig a kipattanót értékesítettem.

– Előzetesen arra lehetett számítani, hogy egy nagyon sima meccsetek lesz, az eddig pont nélkül álló Szekszárd ellen. Ehhez képest végül izgalmasra sikerült a találkozó. Milyen volt a mérkőzés?

– Szerintem a Szekszárdnak nem nulla ponttal kellene állnia a bajnokságban, hiszen egy szervezett csapattal találtuk szembe magunkat. Összességében egy küzdelmes nagy iramú mérkőzés volt, de végül érvényesült a papírforma.

– Jelenleg hatodikak vagytok, de mivel 1 meccsel kevesebbet játszottatok, nem sokkal maradtok el a még feljutó helytől. Milyen célkitűzéssel vágtatok neki a szezonnak, s hogy álltok ehhez képest?

– Egy jó felkészülés után pozitívan kezdtük a bajnokságot. Szeretnénk a szezon végén az élmezőnyben végezni. Szerintem jó úton haladunk, hogy ez bekövetkezzen. Mindig a következő meccsre kell összpontosítani, azt kell megnyerni.

– Mely csapatokat érzed a legnagyobb vetélytársaknak?

– A tabella alapján szerintem a Monor és a SZEOL lehetnek a legnagyobb riválisaink, de hosszú még a bajnokság bármi megtörténhet.

– Nem sokkal múltál tizenkilenc éves, milyen terveid vannak a labdarúgásban?

– Mint minden fiatal játékosnak, nekem is komolyabb célkitűzéseim vannak a focival kapcsolatban, de először a Dunaharaszti színeiben szeretnék maradandót nyújtani!

 Szécsi József