Mayer Milán úgy véli, hogy a harmadosztályban is adottak lehetnek a feltételek a fejlődéshez

Mayer Milán tizenegy góllal vezeti az NB III Nyugati csoportjának góllövőlistáját. Az elmúlt hétvégén az Andráshida ellen kétszer is betalált, és fontos szerepe van abban, hogy az ETO ismét feljutó helyen áll.

 

mayer-milan.jpg

Fotó: www.pmfc.hu

 

– 5-0-ra nyertétek az Andráshida elleni rangadót. Valóban ennyire sima volt a találkozó?

– Úgy gondolom, hogy bár magunkhoz képest nem játszottunk jól, mégis ilyen arányban is megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

– Te szerezted a második és a negyedik gólt. Hogyan történt?

– Az elsőt egy szöglet után fejeltem, míg a másodiknál egy bal oldali beadásra érkeztem teljesen egyedül és a kapu közepébe fejeltem a labdát.

 

Győri ETO FC Facebook

 

– Az első kilenc meccsetekből összesen huszonhárom pontot szereztetek, s így a második helyen álltatok, amely nagyjából megfelelt az elvárásoknak. Azt követően viszont egymást követően négy összecsapást veszítettetek el. Utólag visszanézve mi lehetett a baj? Mi történt veletek?

– Nem szeretnénk azzal foglalkozni, hogy mi volt, előre nézünk. mert az a fontos, hogy mindig megnyerjük a következő mérkőzést. Ez pedig hétvégén Dorogon lesz, ahová mindenképpen három pontért megyünk.

– Amióta Preszeller Tamás irányításával készültök, még gólt sem kaptatok, s ismét feljutó helyen álltok. Mi az, ami megváltozott a csapat körül?

– A csapat nagyon egységes és motivált. Új impulzusokat kapunk és ez segített átlépni a nehéz időszakon.

– Az előző bajnokságban több esetben is lehetőséget kaptál az élvonalban, és sikerült is betalálnod az ellenfelek hálójába. Hogyan hatott fejlődésedre a harmadosztályba való visszatérés?

– Nagyon örültem a bemutatkozásomnak és a gólomnak. Véleményem szerint ez egy nagy lehetőség és ezzel élni is szeretnék. Emellett úgy gondolom, hogy nem változott Győrben a szakmai munka és adott a fejlődés lehetősége.

Szécsi József