Marics Gábor duplájával tovább robog a Sényő, amely már a második helyen áll

4 forduló után még veretlen az újonc Sényő együttese. A csapat egyik meghatározó játékosával, Marics Gáborral beszélgettünk.

Fotó: Pusztai Sándor

 

– Óriási fölénnyel nyertétek mega a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bajnokságot, de úgy tudom, hogy a nyáron tovább erősödött a csapat. Milyen változások történtek a játékosállományban?

4 új ember érkezett nyáron, 2 védő és 2 középpályás.

– Hogyan készültetek és milyen tervekkel álltatok rajthoz?

Próbáltunk úgy készülni, hogy ne legyenek kiesési gondjaink. A célkitűzés pedig a biztos bennmaradás.

– Remekül kezdtétek a bajnokságot. Vannak, akik azt mondják, hogy ez egyáltalán nem meglepő, és az esélyesek között emlegetnek benneteket. Te miként látod ezt?

– Igen, nagyszerűen kezdtünk, csináljuk a dolgunkat, próbálunk felszabadultan játszani. Mindenki teszi a dolgát és bízunk benne, hogy meg lesz az eredménye. Személy szerint örülök annak, ha esélyesként számolnak velünk, ez csak motiválja a csapatot.

– Milyen taktikával léptetek pályára a DEAC ellen, ahol több egykori NB1-es játékos szerepelt?

– Masszív védekezésből indultunk ki, mivel tudtuk, hogy labdabiztos játékosok szerepelnek a DEAC-ban, és a labdaszerzésekből gyors ellentámadásba próbáltunk átmenni.

 

Fotó: https://www.facebook.com/senyofc/

 

– Nagyjából hány néző volt kíváncsi a találkozóra?

Kb. 300-an lehettek.

– Te szerezted a mérkőzés mindkét találatát. Felelevenítenéd, hogy miként történt?

– Az első gól előtt, egy oldalbeadásnál, a kapus kijött, és rám ütötte a labdát, így nem volt nehéz dolgom, pár méterről kellett berúgnom az üres kapuba.  A második találatom előtt, egy előrevágott labdát kapott csapattársam, Kapatina Kevin, aki eltolta a kifutó kapus mellett, így 2 az 1 ellen vittük a kapuba futó védőre. Lepasszolta nekem a labdát én pedig egyből a védő mellett a kapuba helyeztem.

– Melyik csapat volt többet támadásban, kinek volt több helyzete?

Nagyjából azonos számú helyzete volt mindkét csapatnak.

– Annakidején az NB2-ben is játszottál, tavaly pedig te voltál a megye 1-ben csapatod gólfelelőse. Milyennek érzed a jelenlegi NB3 színvonalát? Mely csapatokat látod a legerősebbeknek?

– Úgy érzem, hogy nem sok különbség van a csapatok között. Minden meccs más, apró különbségek dönthetnek egyik vagy másik együttes javára. Nagyon az elején járunk a bajnokságnak, így nem tudok konkrét csapatokat mondani.

Szécsi József

Be the first to comment

Leave a Reply