Már 18 gólos Crkvenjakov Dalibor a Közép csoport gólkirály-jelöltje

dalibor.jpg

 

Crkvenjakov Dalibor a Mórahalom VSE csatára idén már 18-szor volt eredményes, amivel vezeti az NB III Közép csoportjának góllövőlistáját.

 

– Jelenleg az NB III-as Mórahalom VSE futballistája vagy. Hogy értékelnéd az eddigi szezonod? Hány gólt vársz magadtól még?

– Eddig elégedett vagyok, de mindig minden lehet jobb. Örülök, hogy összeálltunk és jó eredményeink vannak. Nem szoktam jósolgatni, a célom az, hogy minden meccsen gólt szerezzek és ezzel segítsem a csapatomat.

– Szombaton a Szentlőrinc SE-vel játszottatok 1-1-es döntetlent. Mennyire vagy elégedett magaddal és a csapatoddal?

– A csapattal igen, mivel a Szentlőrinc egy remek együttes, kemény férfias focit játszik. Nem kaptunk ki szóval elégedettek vagyunk. Magammal nem lehetek az, hiszen nem találtam be, pedig ez lenne a dolgom. De remélem, ami ma nem ment be az jövő héten bemegy.

 

Dalibor mesterhármasa az FTC II. ellen. Videó: www.moranettv.hu Németh László

 

– Ha tippelned kéne, hogy ki jut fel az NB II-be melyik csapatot mondanád?

– Ez nehéz kérdés, mivel két jó csapat harcol a feljutásért: a Szigetszentmiklós és a Budafok. Valamennyivel több esélyt adnék azonban a Budafoknak, hiszen ők most kezdenek úgy összeállni, hogy nagy esélyük lehet a bajnokság megnyerésére. Ami nehéz lesz, mert még megyünk hozzájuk.

– A Budafok pont az a csapat, amelyik a Magyar Kupa negyeddöntőben várhatja az NB II-es Sopront. Mennyire követed őket?

– Persze, hogy követem őket, hiszen érdekel a foci. Már most nagy sikert értek el, de még nincs itt a vége, mert van esélyük tovább menetelni. És őszintén szorítok is nekik.

– Mennyi esélyt látsz arra, hogy a közeljövőben egy NB I-es vagy NB II-es csapatban láthassunk futballozni?

– Nem itt szeretnék megállni, ennyit tudok mondani!

– Van kedvenc csapatod az élvonalból? Szerinted ki nyeri idén a pontvadászatot?

– Konkrétan nincs kedvenc gárdám, mindegyik támadófutballt játszó csapatot szeretem nézni. Idén a Videoton az, akik jól menetelnek és nagy esélyük van a bajnoki címre.

– Ki a példaképed a futballban? Van kedvenc külföldi klubod?

– Példaképem Thiery Henry, imádtam a játékát. Mellette szeretem Santi Cazorlát is, amiből rá lehet jönni, hogy Arsenal fanatikus vagyok.

Szabó Róbert