Lélegzethez jutott a Sárvár. Interjú Csákvári Zsolttal

Videó: Szabados Márk

 

Győzelmének köszönhetően hétpontos előnyre tett szert a Sárvár FC a kiesés elkerüléséért folytatott küzdelemben. Csákvári Zsolt válaszolt kérdéseinkre.

 

csakvari-zsolt.jpg

– Az ezt megelőző találkozón hazai pályán vereséget szenvedtetek a Balatonfüredtől, s így ők is és a Csorna is közelebb kerültek hozzátok. Hogyan készültetek az Érd elleni összecsapásra?

– Sajnos kikaptunk ezen a létfontosságú meccsen, pedig a helyzeteink megvoltak ahhoz, hogy nyerjünk. Az előző fordulóban szabadnaposak voltunk, így két egész hetünk volt készülni az Érd ellen. Az edzők megpróbáltak rendet tenni a fejekben, úgy készültünk, hogy hazai pályán mindenképp meg kell szereznünk első tavaszi győzelmünket.

 – Te szerezted az első találatot. Két védővel és a kapussal a nyakadon meglehetősen kiszorított szögből találtál a hálóba. Korábban lőttél már gólt ilyen helyzetből?

– Igen hála isten már a meccs elején előnybe kerültünk, ilyen kiszorított helyzetből azt hiszem még nem sikerült a hálóba találnom, örülök hogy góllal segítettem sikerhez a csapatot.

– Változatos volt a mérkőzés. Mindkét csapat előtt felváltva adódtak helyzetek. Az érdiek kapufát/kapufákat is szereztek. Igazságosnak érzed az eredményt?

– Úgy érzem sokat tettünk a győzelemért, és a tavasz eddigi legjobb játékát mutattuk, és az előző fordulókhoz képest végre a szerencse is mellénk állt, megérdemelten nyertünk.

– A tavaszi szezonban ez volt az első győzelmetek. A hétvégén Óbudára látogattok. Megszületik a második?

– Bízom benne hogy rátértünk a helyes útra és ez a győzelem lökést ad nekünk. Jó csapathoz látogatunk, de győzni szeretnénk!

Szécsi József