Kokenszky Norbert 24 találkozón 24 gólt szerzett. Interjú az RKSK támadójával

kokenszky-norbert.jpg

 

– A mérkőzés előtt mindössze négy ponttal rendelkeztetek többel, mint a REAC. Ráadásul idegenben játszottatok, így egy izgalmas, szoros meccsre volt kilátás. Hogyan készültetek?

– Igen. Mi is nehezebb mérkőzést vártunk, főleg úgy, hogy otthon 5-0-ra nyertünk ellenük. Arra számítottunk, hogy vissza szeretnének vágni az őszi vereség miatt. Ugyanúgy készültünk, mint a többi meccsre.

– Ehhez képest a 65. percben már 7-0-ra vezettetek. Mi történt? Valóban volt ekkora különbség a két csapat között?

– Szerintem nem túlzok, ha azt mondom nagyobb arányú is lehetett volna a vezetésünk ekkor, hiszen az első félidőben több ziccert is kihagytunk.

– Hogyan estek a góljaitok?

– Az első egy oldalszabadrúgás után esett. A második egy középre passzolt labda, majd a harmadik egy kijátszott helyzetet követően született. A negyediknél és ötödiknél egy oldalról érkező labdát értékesítettünk. A hatodik kapáslövésből, a hetediknél pedig rávezettük a labdát a kapusra.

– Immár 24 góllal vezeted a Keleti csoport góllövőlistáját, izgalmas versenyben vagytok Farkas Jánossal, a Kazincbarcika játékosával, aki 23 találatnál jár. Fogod tudni tartani a meccsenkénti 1 gólos átlagot?

– Azt nem tudom, hogy tudom-e tartani (reméljük), minden elkövetek azért, hogy így legyen.

– Miként ítéled meg az RKSK szereplését ebben a rendkívül erős mezőnyben? A bajnokság végén is elégedett lennél a negyedik hellyel?

– Felemásak az érzéseim a szereplésünkkel kapcsolatban. Nem is kell olyan sokat visszamenni az időben, hiszen a Hatvan és a Nyírbátor ellen is vezettünk még a 80. percben és mégsem tudtunk három pontot szerezni ezeken a találkozókon. A bajnokság végén nem lennék elégedett a negyedik hellyel, tesszük a dolgunkat és meglátjuk, hogy az mire lesz elég.

 Szécsi József