Iváncsa KSE – Kecskeméti TE bajnoki döntő. Balogh László az Iváncsa kétszeres gólkirálya volt a beszélgetőtársunk

Fotó: https://www.feol.hu/

– 2017-ben egy NB3-as osztályozón láttalak először Benneteket, és nagyon tetszett a játékstílusotok. Azóta minden évben a Közép csoport meghatározó együttese vagytok. Mitől megy ennyire jól a csapatnak?

Mindig jó érzés, ha az NB3 Foci internetes oldal érdeklődik egy játékos, vagy történetesen most az Iváncsa KSE csapatával kapcsolatban. Szerencsére most az Iváncsa KSE reflektorfénybe került a Közép csoportbeli kiemelkedő szereplése kapcsán. Nem szeretnék most tippelni, vagy jóslatokba bocsátkozni a vasárnapi Kecskemét elleni mérkőzéssel kapcsolatban, de biztosíthatok mindenkit, hogy az iváncsai csapat mindent meg fog tenni a pályán a siker érdekében és szeretnénk egy jó, küzdelmes, színvonalas mérkőzés után aranyéremmel a nyakunkban zárni a szezont, külön megköszönve szurkolóinknak az egész évi bíztatást és kitartást a csapat mérkőzésein. Hogy mitől megy ennyire jól a csapatnak? A megyei csapat magja továbbra is megmaradt az NB3-ra és ehhez sikerült olyan meghatározó játékosokat igazolni a klubvezetésnek, akik magasabb (NB2) osztályban, vagy rivális NB3 csapatokban szerepeltek és remekül beilleszkedtek a közösségbe, sikerült nagyon jó kvalitású fiatal, saját nevelésű játékosokat is beépíteni, akik szintén odatették magukat. Megpróbálunk minden mérkőzésen dominálni és ,,játszani” Szerintem ez lehet a jó szereplés kulcsa.

Fotó: Iváncsa KSE

– 21 forduló után 8 pont hátrányban voltatok a Kecskeméthez képest. A 4. helyről mentetek pihenőre. Szerintem a téli szünetben szinte már mindenki elkönyvelte, hogy a Közép csoportban a Kecskemét lesz a bajnok. Te hogy voltál ezzel?

Az őszi szezon után a Kecskemét 8 pont előnnyel ment pihenőre, elég megnyugtató előnyük volt, talán mindenki azt várta, hogy biztos befutó lesz. A tavaszi szezonra egyre jobb játékot nyújtott a csapatunk és így most vasárnap ,,bajnoki döntőt” játszhatunk hazai pályán a Kecskemét csapatával.

– Kétszeres NB3-as gólkirály vagy. A 2017/2018-as bajnokságban 26, a 2018/19-esben 18 találatot értél el. Egyébként 2017/18-ban mindhárom csoportot egybe véve Te voltál a legeredményesebb NB3-as játékos. Sajnos az utóbbi időben többször is sérülésekkel bajlódtál, de most már úgy tűnik, hogy ismét a régi formában vagy, hiszen a legutóbbi 5 meccseteken összesen 5 gólt lőttél, és ezzel az idei bajnoki éven Te vagy az Iváncsa legeredményesebb játékosa. Hogy van a lábad?

A tavaszi szezonra szerencsére felépültem a sérülésemből és erőnlétileg is utolértem magam és úgy érzem az önbizalmam is a régi. Mindig jó, ha góllal, gólokkal tér vissza egy csatár és a csapatot tudja segíteni az eredményességben. Persze ehhez kellenek a társak a pályán, a kemény munka az edzéseken, a biztos háttér a klubnál és persze a magánéletben, a civil munkában és a családban is.

Szécsi József

Be the first to comment

Leave a Reply