Interjúalanyunk Oláh László. A szavazatok alapján ő lett a Nyugati csoport legjobb játékosa

Az FC Ajka labdarúgója nyerte az NB3 Foci Facebook csoportjának szavazását.

– Békéscsabán kezdtél focizni, majd a Vasasnál és az STC-nél is rúgtad a labdát. Melyik edzőnek köszönhetsz a legtöbbet?

– Az összes régi és jelenlegi edzőimnek is sokat köszönhetek, mindig tanultam valamit és tanulni is szeretnék. A maximumot várják az edzők a játékostól, és a jó hozzáállással- vagy játékkal/gólpassz/gólokkal meg kell hálálni a bizalmat.

– Már az elmúlt bajnoki évben is az NB3 egyik legeredményesebb játékosa voltál. Az STC-nél a Keleti csoportban 11, míg Ajkán a Nyugati csoportban 10 gólt lőttél. Van összehasonlítási alapod. Milyen különbségek vannak a Keleti és a Nyugati csoport között?

– Hasonló a két csoport, az NB3-ban mindenhol olyan játékosok vannak, akik bizonyítani akarnak és azért küzdenek hogy feljebb tudjanak lépni, de szerintem erősebb a Nyugati csoport a Keletinél.

– A mostani bajnokságban még termelékenyebb vagy, 15 meccsen 14 alkalommal találtál a hálóba. Csapattársad Nagy Mihály Krisztián mögött 2 góllal lemaradva a 2. helyen állsz a Nyugati csoport góllővőlistáján. Melyik találatodra emlékszel vissza a légyszívesebben?

– Nagy Krisztiánnal együtt remek az összhang a támadó szekcióban, megoszlik a védők figyelme, így több lehetőségünk van a gólszerzésre, vagy ahhoz hogy gólpasszt tudjunk adni egymásnak és a társaknak is egyaránt. Számomra minden gól fontos, így ezáltal mindegyikre szívesen emlékszem vissza.

– Milyen további céljaid vannak a labdarúgásban?

– Mindig az adott szezonra szoktam tervezni/ mit szeretnék elérni-gólok-gólpasszok. A cél az NB1, ehhez sokat kell majd dolgozni, és fogok is.

– Támadóként mik az erősségeid?

– Gyorsaság, technika+kreativitás, gólveszélyes vagyok. Mindig többet várok el magamtól, fejlődni szeretnék.

– Megsérültél az utolsó fordulóban a Tintahalak elleni mérkőzésen. Mikor fogod tudni elkezdeni az edzéseket?

– A gyógytornát már elkezdtem, ha minden jól alakul 2-3 hét múlva csatlakozhatok a többiekhez.

Szécsi József

Be the first to comment

Leave a Reply