Interjú készült Kalóz Ádámmal, akit a szurkolók az NB3 Keleti csoportjának legjobb játékosává választottak


 • Az NB3 Foci Facebook csoport szavazásán Te lettél az NB3 Keleti csoportjának legjobb játékosa. 345 szavazatot kaptál, nemcsak jó labdarúgó vagy, hanem egyben roppant népszerű is a szurkolók körében. Hogy látod, minek köszönhető ez?
 • Azzal kezdeném, hogy megköszönjem mindenkinek, aki rám szavazott. Bevallom őszintén meglepődtem azon, hogy ilyen sokan döntöttek mellettem, sőt már azon is, hogy jelölve lettem, de még egyszer köszönöm! Hogy minek köszönhető? Hát ezt nehéz megítélni, mint minden csapattársam próbálok mindent megtenni a csapatomért a pályán, ami tőlem telik. Talán ezt a szurkolók is látják, de ki tudja, minden drukkernek más-más a véleménye. Valamiért kedvelnek, ez a lényeg!
 • Tiszafüreden kezdtél el focizni, és kisebb megszakításokkal gyakorlatilag azóta is ott rúgod a labdát. Mely sikereidre vagy a legbüszkébb?
 • Így van, itt kezdtem el ismerkedni a focival, és 5 éve a kitérőim után hazajöttem. Azt kell mondanom nagyon jó élményekkel lettem gazdagabb. Volt abban minden… remek barátokat szereztem, és ami a legjobb ebben a csapatban, hogy nagyon egységesek vagyunk, mondhatni egy nagy család. Imádom az öltözői hangulatot, ami nálunk van! Egy dolgot nem tudnék kiemelni, amire a legbüszkébb vagyok.. de arra mindenképp, hogy 4 megyei bajnoki címet szereztem már a csapattal!
 • Az NB3 Közép és Nyugati csoportjának szurkolói minden bizonnyal kevéssé ismernek. Általában melyik poszton szoktál játszani, és játékosként elsősorban milyen erényeidet emelnéd ki?
 • Mióta Füreden vagyok, középhátvéd vagyok, és meg is szerettem ezt a posztot, mert a futás nagy ellenségem 🙂 hehe … De ha a helyzet úgy hozza védekezőközéppályás, vagy balhátvéd poszton is bevethető vagyok … kisebb nagyobb sikerrel.
 • Jelenleg a 16. helyen álltok a bajnokságban, miként értékeled a csapat eddigi szereplését?
 • Sajnos nem úgy sikerült ez az ősz, ahogyan azt elképzeltük. Szerintem egy csapatot sem sújtott a Keleti csoportban ilyen sérüléshullám, mint minket. Ha egy játékosunk felépült, másnapra kidőlt kettő. Az utolsó fordulókban volt olyan, hogy a pályaedzőnknek (aki hozzáteszem kiváló labdarúgó) végig kellett játszania a meccset, mivel nem volt 11 bevethető játékosunk, azt hiszem ez tükrözi milyen helyzetben voltunk. Ennek ellenére én biztos vagyok benne, hogy a középmezőnyben fogunk zárni legalább, mivel ilyen tartalékosan is megmutattuk miért van helyünk az Nb3-ban.
 • Van-e kedvenc csapatod, illetve játékospéldaképed?
 • A kedvenc csapatom az AC Milan… az utóbbi években kicsit be van húzva ott is a kézifék az eredmények terén :-), na de majd idén… (ezt mondogatom magamnak 10 éve) játékospéldaképem nem igazán van. Akiket nagyon szerettem… Alessandro Nesta, Paolo Maldini… a legnagyobbak!!
 • Milyen további céljaid vannak a labdarúgásban, ha úgy hozná a sors, akkor kipróbálnád magad más csapatnál, illetve magasabb osztályban?
 • Egyelőre szeretnék Füreden maradni! Talán ha lett volna bennem elég alázat, és kitartás akkor kipróbáltam volna magamat egy picivel korábban, de már nem hiszem hogy belevágnék. Hamarosan kislányom születik, úgyhogy most ő és az anyukája foglalják el az első helyet mindenhol! Mára már elégedett vagyok ezzel, és úgy gondolom, mindenki azon a szinten futballozik ahová való.

Szécsi József

Be the first to comment

Leave a Reply