Fordulatszámot váltottak a Tintahalak, és elúsztak a kiesőhelyekről. Strebek Marcell vezetőedző volt a vendégünk

Egymást követő második meccsüket nyerték meg a hazaiak, akik a Pénzügyőr elleni összecsapáson a szünet után már többet birtokolták a labdát.  A mérkőzés utolsó 17 percében felgyorsultak az események. 2 gól, 3 kiállítás, 1 kihagyott 11-es, a végén pedig a Halak örülhettek.

 

A további képekért kattints a fotóra!

 

  • A Videoton II. és a Csorna elleni vereség után elég kilátástalannak tűnt a helyzetetek. Miből tudtatok erőt meríteni?
  • A Videoton elleni vereség után nehéz helyzetbe kerültünk. Úgy éreztük, hogy kockáztatnunk kell. Nyíltabb játékot kértünk a játékosainktól. Ennek következtében könnyebben tudtak felpörögni a megfelelő fordulatszámra és kiadták magukból a 110 százalékot. Persze ennek megvolt a veszélye, ezért is sikerültek izgalmasra és fordulatosra a Gyirmót és a Pénzügyőr elleni találkozóink.
  • Szombaton egy szabadrúgást követően az első félidő közepén hátrányba kerültetek , s aztán a Pénzügyőrnek megvolt a lehetősége arra, hogy kétgólosra növelje előnyét. Mit mondtál a szünetben a srácoknak, mi volt az, amin változtattatok?
  • A Pénzügyőr aktívabb volt az első játékrészben, ennek köszönhette, hogy előnnyel fordult, bár a gól enyhén szólva is elkerülhető volt. A szünetben egy két játékos feszült volt az öltözőben, de ez normális, hagytuk is hogy ilyen legyen a hangulat, mert szerettük volna, hogy felfokozott állapotban menjenek ki a játékosaink a második játékrészre. Amit vártunk az bekövetkezett, mert ebben a 45 percben már más sebességre kapcsoltunk és nyomás alá tudtuk helyezni vendégeinket. A hajrában megérdemelten fordítottuk meg a találkozót szurkolóink nagy örömére, akiknek most is szeretném megköszönni, hogy remek hangulatot teremtettek a 90 perc során.
  • Mely játékosok teljesítményével voltál különösen elégedett?
  • Ezen a napon nem volt kiemelkedő egyéni teljesítmény a csapatunkban, de a srácoknak helyén volt a szívük.
  • Jelenleg a 12. vagyis bennmaradó helyen álltok a tabellán, de a bajnokságból hátralévő 3 találkozó nagyon nehéznek ígérkezik. Ajka idegenben, III. KER. otthon, Kaposvár idegenben. Miként látod az esélyeket? Véleményed szerint hány pontot kellene szerezni ezeken a meccseken a bennmaradáshoz?
  • Papíron nekünk a legnehezebb a sorsolásunk, de okoztunk már meglepetéseket. 3 fordulóval a vége előtt bennmaradó helyen vagyunk, amit rajtunk kívül nem sokan jósoltak volna meg. Nem nézzük ki kivel játszik még a hátralévő fordulókban, szeretnénk a soron következő Ajka meccsre koncentrálni és jó eredményt elérni. Utána beszélgethetünk a Kerület elleni csatáról, azután pedig a kaposvári kirándulásunkról. Ezen a héten csak az Ajka elleni mérkőzés fog járni a fejünkben.

Szécsi József

Be the first to comment

Leave a Reply