Elhárultak az akadályok, már biztos hogy indul az NB3-ban a Körösladány MSK

Forrás: http://korosladanymsk.hu/A ladányiaknak sikerült megállapodniuk a Békéscsaba UFC-vel, amely a következő szezonban a teljes utánpótlásukat biztosítja számukra. Ezzel egy nagy akadályt sikerült elhárítaniuk. A helyi utánpótlás nem érzi meg ennek a megállapodásnak a kárát, hiszen az idei szezonhoz hasonlóan, a megyei bajnokságban továbbra is indítanak utánpótlás csapatokat.

Ami a játékoskeretet illeti, hat játékosuk jelezte, hogy nem tudja vállalni a magasabb osztályban való szereplést munkahelyi elfoglaltság miatt.

Távozók: Boros Ádám, Laksteter Jován, Farkasinszki László, Zsíros Péter, Krajcs Gábor, Sipos Krisztián

Fodor Sándor röviden nyilatkozott a bmsextra.hu-nak:

Fotó: http://korosladanymsk.hu/

Úgy gondolom, hogy egy szisztematikusan felépített klubnál dolgozhatom, az NBIII-as szereplés kiharcolásával pedig történelmet írtunk a csapattal a ladányi labdarúgás életében. Megállapodtunk a folytatásról, a vezetés mindent elkövet annak érdekében, hogy a magasabb szinten is méltóképpen képviselhessük a várost. Feljutóként elsődleges célunk a bennmaradás kivívása lesz, de aki ismer, az tudja, hogy mindig a legjobbat akarom kihozni az évből.

A keret kialakításán akadnak még nyitott kérdések. Több játékossal is tárgyalásban állunk, vannak önjelölt és menedzserek beajánlásával is képben lévő játékosok. Legfőbb célunk, hogy megyei fiatalok kerüljenek klubunkhoz, akik a bevált játékstílushoz igazodva egy ütőképes csapatot alkossanak majd. Június 22-én kezdjük el a felkészülést, reményeink szerint a keret ekkora már 90%-os állapotban lesz. Nem mennyiségre, hanem minőségben gondolkodunk és csak olyan játékost igazolunk célirányosan posztra, akik valóban erősítést jelentenek.

Be the first to comment

Leave a Reply