Beretka Péter két gólt vágott a Hódmezővásárhelynek

Beretka Péter a Hódmezővásárhelynek lőtt két góljával oroszlánszerepet vállalt a győzelemből 

 

Fénykép: www.csongradfoci.hu

 

– Az elmúlt bajnokságban az ötödik helyen végeztetek. A nyáron erősödött vagy inkább gyengült a SZEOL?
– Úgy gondolom, hogy nagyon jó és meghatározó játékosokat veszítettünk el a nyáron, de szerencsére sikerült igazolnunk több játékost. Azt nem mondom, hogy már teljesen összeállt a csapat, de nagyon jó úton haladunk.

– Milyen tervekkel vágtatok neki ennek az idénynek?

– Tudjuk, hogy most óriási lehetőség áll előttünk és egy osztállyal feljebb szeretnénk kerülni.

– Jelenleg mindössze egy ponttal vagytok lemaradva az ötödik pozíciótól, így egyáltalán nem mondható rossznak az eddigi teljesítményetek. Te mennyire vagy elégedett?

– Igen, így igaz, egy ponttal vagyunk lemaradva és nem mondható rossznak a kezdet, hiszen tavaly ilyenkor valahol hátul kullogtunk, de én majd csak akkor leszek megelégedve, ha a szezon végén feljutó pozícióban tudunk végezni. smiley

– A hétvégén Csongrád megyei rangadót játszottatok a Hódmezővásárhellyel. Milyen volt a mérkőzés?

– Egy ilyen megyei derbit mindig nagyszerű és nehéz játszani, ez most ilyen volt. Nagyon kemény meccs volt, küzdésből jelesre vizsgáztunk és a szerencse is mellénk állt.

– Két gólt szereztél a találkozón, így elmondható, hogy te lettél a meccs hőse. Hogyan estek a találataid?

– Az igaz, hogy két gólt szereztem, de hősnek semmiképpen nem mondanám magamat, egy ilyen győzelemhez az egész csapat kell. Az első találatom egy beadás után született, az ellenfél kapusa rosszul jött ki a labdára. Sikerült átvennem és a védők között rúgtam be a hálóba. A második gólnál pedig egy szélről begurított labdát egyből kapura rúgtam, ami még egy védőn is megpattant és úgy került a rövid alsóba.

Szécsi József