Berdó Valentin a hétvégén is győzelmet vár csapatától

Az elmúlt hétvégén a Szentlőrinc csapata bravúros győzelmet aratott az ESMTK otthonában. Berdó Valentin, a győztes gól szerzője azt reméli, hogy a most következő fordulóban is sikeresek lesznek.

 

berdo-valentin.jpg

Fotó: www.tempofradi.hu

 

– A múlt héten a forduló egyik legnagyobb meglepetését okoztátok azzal, hogy legyőztétek idegenben az ESMTK együttesét. Rászolgáltatok a három pontra?

– Az első félidő alapján úgy érzem, hogy igen, viszont ha a másodikat vesszük figyelembe, akkor azt kell mondanom, hogy nem. A szerencse is kellett a győzelemhez. Mindenki szinte erőn felül teljesített, amit eddig nem tapasztaltam. Megmondom őszintén nem tudom, hogy miért.

– A te góloddal nyertetek, felelevenítenéd, hogyan találtál a hálóba?

– Tóth Márkra passzoltak fel jobb oldalról egy labdát és nagyon ügyesen fordult le a nála kétszer akkora védőről. Elém tette a lasztit, melyet elrúgtam ballal 20-22 méterről, és szerencsére jó helyen kötött ki.

 – Ezt megelőzően még a hatodik fordulóban a Békéscsaba tartalékjai ellen diadalmaskodtatok. Talán most nem kell várnotok újabb hat fordulót, hiszen a Hódmezővásárhely csapatát fogadjátok. Miként látod az esélyeket?

– Egygólos győzelmet várok a hétvégi meccstől. Papíron két hasonló erősségű csapat találkozik. Remélem az előző mérkőzés lökést ad nekünk. Úgy érzem kevés gólos meccs lesz, ahol kezdeményezően kell fellépnünk mar az első perctől fogva. Ha megszerezzük az első találatot, akkor úgy érzem, hogy nyerhetünk.

– Milyen eredménnyel lennél elégedett a bajnokság végén? Mit vársz magadtól és a csapattól?

– Jelen helyzetben a 8-10. hellyel bőven elégedett lennék. Az elejét elrontottuk a bajnokságnak, viszont az edzőváltás óta talán valami megmozdult a csapatban. Hazai pályán felháborítóan szerepelünk, most hétvégén viszont lehetne ezen változtatni. Abszolút nem lehetetlen feladat, hiszen egy mögöttünk álló csapatot fogadunk. Remélem, hogy mindenki átérzi majd a súlyát a meccsnek. Magamról annyit, hogy azt szeretném, hogy vezére tudjak lenni a csapatnak, ami eddig nem nagyon sikerült ilyen olyan okok miatt, és minél több gólt rúgjak, illetve rúgassak a társaimmal.

 Szécsi József