Bene Attila góllal tért vissza hosszú sérüléséből

Szépen araszol felfelé a Putnok a tabellán. Legutóbb a Tállya együttesét sikerült idegenben legyőzniük. A sikerből főszerepet vállalt a hosszú sérüléséből visszatérő Bene Attila.

 

bene-attila.jpg

Fotó: pvse.gportal.hu

 

– Zsinórban harmadik győzelmeteket arattátok, s ezzel feljöttetek a nyolcadik helyre. Milyen volt a mérkőzés? Melyik együttesnek volt több helyzete?

– Igen, most jó szériában van a csapat. Ezek a sikerek szerintem elég önbizalmat fognak adni számunkra, az utolsó két mérkőzésre. Nagyon jó volt a hangulat a találkozón, melyet a Sajóvölgye u17 és u19-es csapatai is élőben tekintették meg, ami még plusz erőt adott a csapatnak. Elég brusztolós összecsapás volt, nem a szép játék dominált, de ebből most mi jöttünk ki győztesen. Úgy gondolom megérdemelten nyertünk, hiszen több lehetőségünk, ziccerünk volt, mint az ellenfélnek. Többet tettünk a győzelemért.

– Jó pár hétig nem tudtál együttesetek segítségére lenni. Mi volt ennek az oka, és hogy érzed magad jelenleg?

– Igen, sajnos egy sérülés miatt, elég hosszú ideig nem tudtam a csapat rendelkezésére állni. Még a DVSC II. elleni mérkőzésen, egy balszerencsés mozdulat után a bal bokám magam alá fordult és részlegesen elszakadt. Nagyon sok időt és kezelést vett igénybe, mire meggyógyult. Egy hete kezdtem el újra edzeni a csapattal és úgy éreztem 30-40 percre már jó lehetek és így ott voltam a keretben. Sajnos még most sem 100%-osan egészséges a lábam, de folyamatosan javul szerencsére.

– Az utolsó harminc percre álltál be a Tállya ellen, s végül te szerezted a győztes találatot. Hogyan esett a gól?

– Egy szép bal oldali támadás végén Máthé Gergő ugratott ki a baloldalon, és a kifutó kapus mellett sikerült elgurítanom a labdát, ami a kapu jobb oldalában kötött ki.

– Még két meccsetek van hátra az őszi szezonból, előbb a Somost fogadjátok, majd Cigándon fejezitek be az évet. Hogyan látod esélyeiteket, és hány pontra számítasz ezekből a meccsekből?

– Úgy gondolom, elég jó eséllyel vághatunk neki az utolsó két mérkőzésnek. Mind a kettő találkozó nehéznek ígérkezik, de ha jól felkészülünk és odatesszük magunkat, ahogy azt az elmúlt meccseken tettük, akkor győztesen fogunk lejönni a pályáról.

Szécsi József