Balogh Alex bronzérmes lett a Putnokkal, de már visszavágyik az NB2-be

 

– Sátoraljaújhelyen, majd a DVTK utánpótlásában pallérozódtál, később ugyanitt, Diósgyőrben felkerültél a második csapathoz. Ezt követően Cigándra kerültél és 17 alkalommal voltál kezdőjátékos az NB2-ben. Hogy látod, mi volt az oka annak, hogy nem tudtál megragadni az NB2-ben?

– Nem egyszerű egy kieső csapatból eligazolni. Valószínű, hogy ez volt a fő indok, ami miatt nem sikerült az NB2-ben maradnom, de remélem, ez hamarosan változik, ugyanis úgy érzem, hogy jóval több van bennem.

– Tavaly nyáron Putnokra kerültél. Éreztél csalódást amiatt, hogy elkerültél a DVTK-tól?

– Igen, egy kicsi csalódás volt bennem, ugyanis szerettem a DVTK-ban focizni, talán egy kicsit még az is nehezítette a dolgom, hogy bár Putnokon fociztam, Miskolcon laktam, hiszen imádom ezt a várost.

– Úgy tudom, hogy új állomáshelyeden nagyon gyorsan megkedveltek, a csapat egyik meghatározó tagjává váltál és komoly érdemeid voltak abban, hogy a Putnok bronzérmes lett a Keleti csoportban. Te miként értékeled ezt a szezont?

– Hamar befogadtak a srácok, így gyorsan megszoktam a csapatot. Jó pár játékost ismertem korábbról, így kicsit egyszerűbb volt a beilleszkedés. Úgy gondolom, hogy jó szezont zártunk, mind én mind a csapat, bár ha egy kicsivel több szerencsénk van, és egy-egy meccsen koncentráltabbak vagyunk, meg lehetett volna a 2. hely, de összességében elégedett vagyok.

– Melyik mérkőzésre emlékszel vissza a legszívesebben?

– Legszívesebben a Balassagyarmat elleni otthoni mérkőzésünkre, ahol úgy gondolom, hogy minden összejött, amit szerettem volna, vagy amit megpróbáltam gól, gólpasszok, jó megoldások.

– Melyik poszton szeretsz a leginkább játszani?

– A pálya két szélén érzem magam a legjobban, hogy jobb vagy bal az teljesen mindegy.

– Játékosként melyek a legjobb tulajdonságaid?

– Úgy gondolom, hogy a gyorsaságom és az egy-egy elleni párharcok, amiben a legjobb vagyok, és ezeket tudom leginkább kamatoztatni a pályán.

– Miként tervezed a jövődet?

– Ezt még nem igazán tudom. Jól érzem magam Putnokon, de minél hamarabb vissza szeretnék jutni az NB2-es bajnokságba, mert úgy gondolom, hogy ott a helyem.

– Melyik csapatnak drukkolsz a labdarúgó világbajnokságon?

– Argentínának.

– Van játékospéldaképed?

– Igen, persze van méghozzá nem más, mint Lionel Messi, aki szerintem a világ legjobbja és ezért szurkolok neki, hogy világbajnok csapat tagja lehessen.

Szécsi József

 

Be the first to comment

Leave a Reply