Az Úr kedvét leli a játékunkban és élvezzük az Ő támogatását. Interjú Kelemen Patrikkal az Érdi VSE játékosával

A Nyugati csoport őszi bajnoka az Érdi VSE labdarúgócsapata lett, miután egy küzdelmes mérkőzésen begyűjtötte a három pontot a Komárom ellen. Az érdiek egyik meghatározó játékosával, Kelemen Patrikkal beszélgettünk.

 

kelemen-patrik.jpg

 

– Egyértelműen ti voltatok a Komárom elleni mérkőzés esélyesei. Hogyan alakult a találkozó? Mennyire volt könnyű nyernetek?

– A mérkőzést megelőzően számítottunk rá, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, annál is inkább, ugyanis mint a pályán is kiderült, nem tükrözi a tabellán elfoglalt helyezésüket a valós erejük. Szerettünk volna már az elején vezetést szerezni és ehhez meg is voltak a helyzetecskéink, de nem sikerült ezeket gólra váltani. Egyáltalán nem volt könnyű mérkőzés, sőt inkább küzdelmesnek mondanám és pont ez az, ami mutatja a csapat erejét, hogy az ilyen találkozókat is tudjuk abszolválni.

– Miként estek a góljaitok?

– Az első gólunk egy gyönyörű baloldali támadásból indult, amire csatárokat megszégyenítő módon érkezett a ,,Huszas” (Meltzer Vili) és fejelt a jobb sarokba. A második gólunknál, egy szöglet utáni kavarodást használt ki a Csiszike és állította be a végeredményt.

– Egy mérkőzés van hátra az őszi szezonból és tavaszról is előre hoztak egy fordulót, de az már biztos, hogy az Érd lett a Nyugati csoportban az őszi első. A bajnokság megkezdése előtt számítottál arra, hogy ilyen sikeresek lesztek?

– Minden sportoló arra vágyik, hogy győzzön és minden egyes megmérettetés előtt így megyünk ki a pályára. Nem számít mi volt múlt héten vagy, hogy kivel játszol jövő héten, a lényeg, hogy a soron következő csatát megnyerd! A vezetőség célkitűzése az volt, hogy az első 8 hely valamelyikét megcsípjük, és ha Isten is támogat minket, akkor hiszem, hogy ez sikerülni fog!

– Tizenhat mérkőzésből tizennégyet megnyertetek. Elsősorban minek köszönhető ez?

– Az, hogy ennyi meccset nyerünk, ez a csapategységen múlik és hogy mindenki ,,meghalna” a másikért a pályán és legfőképpen azon, hogy az Úr kedvét leli a játékunkban és élvezzük az Ő támogatását.

– Talán korai még erről beszélni, de jelenleg mégis csak hat pont az előnyötök. Ha bajnokok lennétek, vállalnátok az NB2-ben való szereplést?

– Ahogy a fentiekben mondtam, a következő meccs a fontos és az első 8, a többire júniusban térjünk vissza. laugh

Szécsi József