Az MTK kapujától Iváncsáig. Varga Lucával beszélgettünk


       Az MTK női csapatának vagy a kapusa, de emellett
hétről-hétre remek fotókat készítesz az Iváncsa KSE mérkőzéseiről. Bemutatnád egy kicsit bővebben magad az olvasóknak?

       Lassan 5 éve igazoltam az MTK felnőtt csapatához és közben az utánpótlás válogatottakban is kaptam játéklehetőséget. A fotózás már régóta a szenvedélyem, így egyértelmű volt, hogy ha komolyabban fogok vele foglalkozni, akkor a labdarúgás lesz a fő téma.

       Mióta drukkolsz az Iváncsának?

       2 és fél éve igazolt a Videotontól az Iváncsa KSE csapatához a testvérem. Innen ered a dolog, és ahogy eddig is, ha volt lehetőségem elkísértem a meccseire és biztos hogy jövőre is ott leszek egy-egy mérkőzésén.

Fotó: Varga Luca

       Remekül szerepelt az őszi 17 fordulóban a csapat.
Szerinted minek köszönhető ez?

       Nem láttam sajnos az összes mérkőzésüket, azonban elmondható a csapatról, hogy nagyon összeszokott és összetartó társaságtól van szó. Tudnak egymásért a végsőkig küzdeni.

       Hogy látod, mely játékosok nyújtották a legjobb
teljesítményt?

       Nem szeretnék kiemelni senkit sem, nem is az én feladatom. Én a meccseken csak egy fotós vagyok. Azonban úgy gondolom, hogy mindenki egy külön egyéniség, de a csapat nyeri végül a meccset vagy bukja el.

       Az ősszel sok jó meccsetek volt, melyik volt az,
amelyiket kiemelnél?

       Az első fordulóban játszott dunaújvárosi rangadót emelném ki. Nagyon izgalmas mérkőzés volt és annak ellenére, hogy vezetett a Dunaújváros, a srácok nem adták fel és meg tudták fordítani a meccset. Tetszik a hozzáállásuk, ugyanez volt a Ferencváros elleni Magyar Kupa mérkőzésen is.

       Mit vársz a csapattól a folytatásban?

       Továbbra is szeretném, ha a lehető legtöbb meccsen nyernének. Biztos vagyok abban, hogy meg fognak érte tenni mindent.

       És most térjünk vissza Hozzád! Már évek óta NB1-es játékos vagy, de még mindig nagyon fiatal. Milyen terveid, céljaid vannak a labdarúgásban?

       Továbbra is szeretnék minél több játéklehetőséget kapni, bajnokságot és magyar kupát nyerni. Nem utolsó célom a felnőtt válogatottság sem, és ha lehetőségem adódik, akkor valamelyik külföldi csapatnál kipróbálnám magamat.

Szécsi József

 

Be the first to comment

Leave a Reply