Amit 4-5 év alatt felépítettem(tünk), azt fél év alatt lerombolták! Interjú Magyar Györggyel

A Makó elleni vereséggel gyakorlatilag reménytelen helyzetbe került a Mórahalom. 4  fordulóval a bajnokság vége előtt 10 pont a hátránya. Télen több meghatározó játékos távozott a csapattól, köztük Magyar György a korábbi játékosedző, aki pont a mostani ellenfélhez, a Makóhoz került. Vele beszélgettünk.

 

  • Már rég meg szerettem volna kérdezni, hogy mi történt Mórahalmon. Miért távoztatok a télen?
  • Nehéz erre válaszolni! Igazán mi sem értettük, hogy miért lépték ezt meg a hozzáértő vezetőink, de mennünk kellett. Pontos magyarázatot nem kaptunk, csak összevissza beszédet. Nem szeretek összeesküvéselméleteket gyártani, de bizonyos üzleti érdekek is közrejátszhattak. Az élet nem állt meg, de az eredmények igazolták a “remek” munkájukat és választásukat. Azaz totális szétzüllesztése a csapatnak! Amit 4-5 év alatt felépítettem(tünk), azt fél év alatt lerombolták! Nagyvonalakban ennyi történt!
  • Amennyiben kiesik a csapat, akkor mi várható?
  • Ezt nem tudom. Pár játékost nagyon sajnálok, de a most érkezettek és az edző simán továbbmennek és szerintem ennyivel ők el is intézik ezt a félszezont!
  • Te ugye Makóra kerültél. Nem játszottál mostanában.
  • Papíron ott vagyok, de gerincsérvem miatt ez a félév pihenő. Műteni nem kellett, csak gyógytorna, úszás és erősítés volt áprilisig, azóta futok és labdázok, de csak külön. Nem sietem el, Nincs miért. Nyártól még megpróbálok 1 évet, de ha az egészségem nem engedi, akkor sajnos vége… Egyszer ez is be kell, hogy következzen. Nem panaszkodhatom, sikerekkel és szép emlékekkel teli pályafutást zárnék le. Persze még nem temetem magam, de érezni kell, mikor itt az idő szögre akasztani a focicsukát.

Szécsi József

 

Be the first to comment

Leave a Reply