A Somos hatvani győzelméről beszélgettünk Sulcz Márióval

Sulcz Márió nehéz meccsre számít az Újbuda ellen

 

sulcz-mario.jpg

 

– Első idegenbeli győzelmetekkel a forduló talán legnagyobb meglepetését okoztátok. Mennyire volt megérdemelt a győzelem?

– A meglepetés szerintem csak részben igaz, mert az eddigi idegenbeli meccseink nagy részén, a rossz helyzetkihasználásunk miatt hullajtottunk pontokat. Szerencsére ez most nem volt ránk igaz. Maga a győzelem szerintem megérdemelt volt, bár az első félidőt a nagy meleg miatt elég enerváltan játszottuk végig. A hatvani nyomást állni tudtuk, illetve kisebb nagyobb helyzetek alakultak ki itt is ott is, de ebből nem született gól egyik oldalon sem. A második félidőben már jobban pörögtünk, nagyon akarta a csapat a győzelmet, ehhez kellettek a frissen beállt játékosok is, és két szép góllal megszereztük a vezetést, illetve mint később kiderült a kapott gól ellenére is megnyertük a meccset.

– Nógrád megye bajnokaként frissen kerültetek fel a harmadosztályba. Milyen tervekkel vágtatok neki a szezonnak?

– A megyei bajnokság megnyerése után nagy tervekkel vágtunk neki a harmadosztálynak, de sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna, így a középmezőny lett a csapat célja.

– Túl vagytok nyolc mérkőzésen. Melyik csapat ellen volt a legnehezebb játszanotok?

– Újoncként minden együttes ellen nehéz játszanunk, de a legnehezebb illetve a legfájóbb a cigándi meccsünk volt, ami sajnos elég rosszul végződött.

– Véber György a negyedik forduló után távozott a csapattól. Mi volt ennek az oka, s okozott-e ez valamiféle törést a játékosokban?

– Gyuri családi okok miatt nem tudta tovább vállalni a velünk végzett munkát. A csapat körül eléggé meglepett mindenkit a bejelentés, de törést nem okozott senkiben, elfogadtuk, fejben helyre rakta mindenki, és menni kell tovább illetve csinálni az eddigi munkát.

– Ez volt az első győzelmetek új edzőtök Kovács László irányításával. Szerdán a Magyar Kupában Budafokra látogattok. Milyen eredményt vársz a találkozón?

– Szerdán egy nehéz meccsre számítok, ellenfelünket nem nagyon ismerem, de a csoportjukban eléggé jó helyen állnak. Betegség illetve sérülés miatt sok játékost nélkülöznünk kell, de bízunk Laci bá szakértelmében és a csapatban, és a jelenlegi kerettel is úgy gondolom, hogy mindent megfogunk tenni a győzelem érdekében, és győztesen tudunk majd hazautazni.

Szécsi József