A sajóbábonyiak 3 játékost azonnali hatállyal felmentettek az edzések és a mérkőzések további látogatása alól. A rendőrség bevonására is sor kerülhet

Forrás és fotó: http://www.sajobabonyivse.gportal.hu/


Múlt hét vasárnap a Sajóbábonyi VSE 5-0-ás vereséget szenvedett a DVSC II. otthonában. A mérkőzés után Vígh Ferenc vezetőedző az alábbiakat nyilatkozta a http://www.sajobabonyivse.gportal.hu/ weboldalnak: “Szégyellem magam, de remélem minden játékosom el tud számolni a lelkiismeretével! Ennek a mérkőzésnek még biztosan lesz következménye.”

A mai nap folyamán a Sajóbábonyi VSE vezetőedzője ugyanennek a weboldalnak egy kicsit hosszabban értékelte a múltheti mérkőzést: “A hét elég zűrösre sikeredett csapatunk háza táján. Súlyos vereséget szenvedtünk és a játékunk is kilátástalannak tűnt. Nem mellékesen rengeteg negatív információ érkezett a vezetők részére a mérkőzéssel kapcsolatosan, amit mindenféleképpen szerettünk volna kivizsgálni és letisztázni elsősorban az egyesület, edzőink és játékosaink jó híre és becsülete megőrzése miatt. Kedden rendkívüli ülést tartott a vezetőség, amin én is jelen voltam, de szerda reggelre született meg csak a döntés, miszerint három játékost azonnali hatállyal felmentettünk az edzések és mérkőzések további látogatása alól. Indoklásképpen az edzéseken és a mérkőzéseken nyújtott nem megfelelő hozzáállás miatt. Az egyesület részéről lezártnak tekintettük volna az esetet, de mivel az én nevem is negatívan szóba került, ezért azt kértem az MLSZ felé is jelezzük az esetet és ha úgy határoznak akkor a rendőrség bevonására is szükség lehet. Az én nevemet, becsületemet irigy, rosszindulatú, tudatlan magyar emberek nem fogják besározni, rágalmazni! Úgyhogy nyugodtan jöhet a nyomozás is ha kell én állok elébe! A játékosok és a szurkolók egyöntetű véleménye, hogy jó döntés született és így a csapatmorál is helyreállhat, hiszen több játékos is jelezte, ha nem születik valami komoly szankció, akkor ők adják le a szerelést. Nagyon sajnálom a történteket, mert az én felelősségem, én igazoltam ezt a keretet. Három ezen a szinten extra játékosotól kellett megválnunk. Nagyon nehéz dolgunk volt eddig is a bent maradást illetően. Az elnök úr szavaival élve inkább essünk ki, de emelt fővel és becsülettel. Részünkről az esetről többet nem esik szó, lezártnak tekintjük a történteket. Ennek fényében nem állunk túl rózsásan a vasárnapi tiszaújvárosi megyei mérkőzés előtt. Pataki két mérkőzésre szóló eltiltást kapott, így tizenhárom mezőnyjátékos áll rendelkezésemre. Nem várunk túl sokat a srácoktól csak annyit kérünk akarjanak focizni és vigyék ki a szívüket a pályára.”

Be the first to comment

Leave a Reply