A Monor labdarúgói sikeresen alkalmazkodtak a jeges talajhoz. Interjú a két gólt szerző Balogh Milánnal

Remekül folytatta a bajnokságot a Monori SE labdarúgócsapata. A Balassagyarmat elleni  mérkőzés mindkét gólját Balogh Milán szerezte.

 

Fotó: Monori SE

 

– A rendkívül hideg időjárás és a meglehetősen csúszós játéktér ellenére, a hazaiak ragaszkodtak a mérkőzés megrendezéséhez. Ti hogyan készültetek a találkozóra?

– Nyilván a fejekben benne volt, hogy nem éppen ideálisak a körülmények egy labdarúgó mérkőzéshez. Ugyanúgy felkészültünk az ellenfélből, de tudtuk előre, hogy egy ilyen talajú pályán teljesen más játékot kell játszanunk a megszokottnál.

– Úgy tudom, hogy Bódis Martin, a Balassagyarmat csapatkapitánya meg is sérült az irreális körülmények között lejátszott találkozón. Mennyire volt ez a jeges talajnak köszönhető?

– A játékvezető remekül kézben tartotta a mérkőzést ilyen pálya viszonyok mellett is. Sajnos a sérülés bármikor előfordulhat ebben a sportban. Mielőbbi felépülést kívánunk a csapat nevében Martinnak!

– Már az első periódusban jó pár helyzetet kidolgoztatok. Mennyire tudtátok végrehajtani az edzői elképzeléseket, és milyen volt a csapat játéka?

– Sajnos a talaj nem tette lehetővé hogy a saját focinkat tudjuk játszani, ezért igyekeztünk minél jobban alkalmazkodni az irreális játéktérhez. Próbáltuk leegyszerűsíteni a játékot, de ugyanakkor, mint mindig győzelemre törően játszottunk.

– Két gólt szereztél, az elsőt a 45., a másodikat az 52. percben. Volt-e lehetőséged a mesterhármasra?

– Az első félidő derekán volt egy ígéretes lehetőségem, amit az ellenfél kapusa kiválóan hárított, de utána sikerült kétszer is mattolnom a hazai csapat hálóőrét.


 

Horváth Dávid Youtube csatornájáról

 

– Dupládnak köszönhetően feljöttél a góllövőlista második helyére, miközben a listavezető Hornyák Marcell a másodosztályú Nyíregyházához igazolt. Megcélzod a gólkirályi címet?

– A bajnoki cím az elsődleges cél és csak a hab lenne a tortán, ha sikerülne a gólkirályi címet is elhódítani.

 – Jó pár NB2-es meccs van a hátad mögött, amely néhány hónap múlva akár bővülhet majd. Milyen terveid vannak a labdarúgásban?

– Igazság szerint nem gondolkodom előre. Nyerjük meg a bajnokságot és utána majd kiderül, hogyan alakulnak a dolgok.

Szécsi József

Be the first to comment

Leave a Reply