A mesteri mislenyi. Jelena Richárd négy gólt szerzett a Kelen ellen


Magyar Márk klubigazgató és Jelena Richárd
  • Legutóbb 3 éve beszélgettünk, akkor is egy mesternégyes után, a Paks második csapatában szerepeltél. Mi történt Veled azóta?
  •  Nem úgy alakultak sajnos a dolgaim, ahogy szerettem volna. Pakson NB1-ben csak mellékszerepeket kaptam, nem tudtam alapemberré válni. Ezek után NB2-be szerepeltem kölcsönben. Most nyáron viszont jött egy kellemetlen egészségügyi probléma, ami miatt meg kellett műteni, emiatt nem tudtam oda igazolni, ahova szerettem volna. Kozármislenyben viszont, mind a vezetők, mind az edzők nagyon megértőek voltak és a problémám ellenére vállalták, hogy felépítenek és türelmesek voltak!
  • Idén nyáron kerültél a Mislenyhez. Nem játszottál az első három fordulóban. Ennek mi volt az oka?
  • Profi szerződésem volt Pakson, és mivel az NB3-ba igazoltam, így az MLSZ engedély 30 napot vesz(vett) igénybe, ez a negyedik fordulóra telt le. Emellett az előző kérdés végén leírt dolog miatt sem léphettem pályára, nem is edzettem nagyon sokáig.
  • A csapat nagyon rosszul kezdte a bajnokságot, de a legutóbbi  4 találkozón már nem találtatok legyőzőre. Mi az amiben sikerült előre lépni?
  • Nagyon sok érkező volt nyáron, ilyenkor időre van szükség, hogy a csapat összerázódjon. Nehezítette a dolgunkat az is, hogy 3-4 játékos a papírmunkák miatt az első fordulókban nem játszhatott. Úgy gondolom, jó úton haladunk, egyre jobb lesz a csapat, de még van hova fejlődni, úgy érzem alakulóban vagyunk még.
  • Mindig különleges egy meccsen 4 gólt elérni. Milyen volt a Kelen elleni meccs és hogyan estek a góljaid?-
  • Nagyon meglepett minket a Kelen csapata, hiszen egy jól focizó, agresszív csapattal találtuk magunkat szembe, meg is szerezték a vezetést, amire tudtunk 2 góllal válaszolni, majd később kiegyenlítettek. Az egész meccs kiegyenlített volt, úgy éreztem a pályán, hogy sajnos nem játszottunk jól. Sok hibát vétettünk, de örülök, hogy a végén meg tudtuk nyerni a mérkőzést.  Az első gólom egy 20 méteres átlövésből született, majd egy szögletet követően a lecsorgó labdát a hálóba pofoztam. A harmadik gólom tizenegyes volt, majd legvégül egyéni alakításom végén voltam eredményes 16 méterről.
  • Hétvégén megyei rangadót játszotok Szentlőrincen. Mire lehet képes a Misleny az élboly egyik tagja ellen?
  • Tudjuk, hogy jó csapat a Szentlőrinc, nekünk mindenképp csak a győzelem elfogadható eredmény, úgy is fogunk készülni egész héten. Úgy érzem, meg tudjuk nyerni a megyei rangadót!

Szécsi József

Be the first to comment

Leave a Reply