A játékunkon még dolgozni kell. Interjú Fellai Józseffel a PMFC játékosával

Már hétforduló után is nyilvánvaló, hogy sokkal többet kell nyújtaniuk a Pécsi MFC labdarúgóinak, ha az élen akarnak végezni, hiszen máris jelentős hátrányba kerültek. Bizakodásra adhat okot, hogy az elmúlt hétvégén megnyerték a Baranya megyei rangadót. Fellai Józseffel a PMFC egyik játékosával beszélgettünk.

 

fellai-jozsef2.jpg

 

– Három győzelemmel kezdtétek a bajnokságot, de aztán vereséget szenvedtetek a Szigetszentmiklóstól és a Dunaújvárostól, s ikszeltetek a Fradi II. ellen. Hogyan fogadta a vezetőség ezeket az eredményeket?

– Jól kezdtük a bajnokságot, viszont jöttek nehezebb meccsek, amikkel nem tudtunk megbirkózni. A játékunkon még dolgozni kell, hiszen sok a fiatal, akiknek ez az osztály még ismeretlen, de jó úton haladunk. A vezetőség is egyaránt próbálja a kisebb hibákat kijavítani és a maximumot kihozni belőlünk. A Fradi meccsen már látták a változást csak a gól hiányzott a játékunkból.

 

fellai-jozsef1.jpg

Fotó: www.pmfc.hu

 

– A hétvégén sikerült elhoznotok a három pontot Komlóról, s talán ismét elkezdődhet egy győzelmi sorozat. Milyen volt a mérkőzés? Egyértelműen kezetekben tartottátok a meccset, vagy voltak a találkozónak izgalmas periódusai is?

– Igen, a kezünkben tartottuk a meccset, egységesek voltunk. Egyszerű játékot játszottunk, hiszen a legfontosabb a győzelem volt.

– Te rúgtad csapatotok második gólját. Miként történt?

– Egy jól elvégzett szöglet után láttam, hogy a kapus fölött elszállt a labda, amire én jól helyezkedtem és az üres kapuba gurítottam. Ezzel megszereztem csapatom második gólját valamint az első pécsi gólomat.

– Bár újonc a Pécs a harmadosztályban, de nem titkoltan a bajnoki cím, s az ezzel járó feljutás az első számú célkitűzés. Mennyire látod ezt reálisnak hét forduló után?

– A szezon vége még messze van, bárhogyan is alakul, mi mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb helyen végezzünk.

– Mely csapatokat érzed a legnagyobb vetélytársaknak?

– A Szigetszentmiklóst, a Dunaújvárost és az Újbudát.

 Szécsi József