A Csorna szeretne az első öt hely valamelyikére odaérni. Interjú Bognár Zsolt vezetőedzővel

bognar-zsolt-csorna.jpg

 

– A télen vetted át a csapat vezetőedzői faladatait. Öt mérkőzésből három győzelem, egy döntetlen és egy vereség az eddigi eredmények. Hogyan értékeled az eddigi időszakot?

– Igen, januárban vettem át a csapatot vagy jobban mondva a pályáról a padra kerültem. Elégedett vagyok, s az is örömteli, hogy négy meccsen gólt sem kaptunk.

– Elsősorban mi volt az, amin változtattál és mely játékosok teljesítményével vagy a leginkább elégedett?

– A csapat edzésmunkájának és hozzáállásának köszönhető ez a szereplés és öröm számomra, hogy a pályán kívül is jó közösség kezd kialakulni.

– Néhány hónapja még együtt rúgtad a labdát a fiúkkal. Nem kap el néha a vágy, hogy te is beállj valamelyik meccsen?

– Persze hogy jó lenne néha játszani, amit edzésen azért néha megteszek, de a játékosoktól visszakapott teljesítmény és játék megnyugtat, hogy nem kellek már a pályára.

 

Videó: Baracskai Ádám

 

– Miként készültetek az Andráshida ellen? Volt valamilyen különösebb taktika erre a mérkőzésre?

– Az Andráshidára nagyon készültünk, hisz még soha nem sikerült megverni őket és nagyon kellemetlen stílusú, kontrajátékot játszó csapat. Videón is megnéztük őket, és amit kértem maximálisan megvalósította a csapat.

– Miként értékeled a mérkőzést?

– Ha türelmesebbek és pontosabbak vagyunk akár szebb is lehetett volna az eredmény, főleg úgy hogy 11-est is hibáztunk. De dolgozunk tovább, mert szeretném, hogy mind fizikálisan, amiben Varga László edző kollégám nagy segítségemre van, mind játékban továbbfejlődjünk, mert ebben a keretben benne van.

– Mi a célkitűzés, milyen eredménnyel lennél elégedett a szezon végén?

– Szeretnénk az első 5 hely valamelyikére odaérni, mert ehhez Családi János elnök úr és a város is minden feltételt biztosít. A többi pedig csak rajtunk múlik.

Szécsi József