A bennmaradás érdekében 2-3 rutinos játékost igazolna a Dunaharaszti. Króner Péterrel beszélgettünk

– 1 évvel ezelőtt, a 16. fordulót követően 23 pontotok volt. Most csak 14. Mi az, ami változott?

– Ebben az évben a helyzetkihasználásunk nem volt tökéletes és nem volt befejező csatárunk és ez pontokban is jelentkezett az ősz folyamán.

– A 7. fordulót követően 10 ponttal még a 6. helyen álltatok. Akkor úgy tűnt, hogy minden rendben, de az azt követő 8 meccsen mindösszesen 1 pontot szereztetek. Mi volt ennek az oka?

– Előjött a tavalyi problémánk. Az ősz második felére elfárad a csapat, szűk a keret, munkából jönnek a játékosok. És ehhez jön még 1-2 sérült vagy/és eltiltott, így alakul ki ez a helyzet.

Fotók: https://www.facebook.com/Dunaharaszti-MTK-130695643659851/

– Megnyertétek a Pénzügyőr elleni, tavaszról előrehozott fordulót, így kevésbé szomorúan vonulhattatok pihenőre. Hogyan értékeled azt a mérkőzést?

– Én úgy gondolom, hogy utolsó szalmaszál volt mindkét csapat számára, hogy legyen esélye a tavaszi bennmaradási küzdelemre. A mérkőzés képe alapján nem tűnt úgy, hogy ez a két csapat a kiesés ellen küzd. Tipikus egy gólos mérkőzés volt, ahol szerencsére mi rúgtuk meg azt a gólt.

– Kik voltak azok a játékosok, akiknek elégedett voltál a szezonbéli teljesítményével?

– Akikkel elégedett voltam: Márton Dávid, Gacsal Norbert és Bíró Tamás. Ők is amiatt emelkedtek ki, hogy állandó, jó teljesítményt tudtak nyújtani.

 – Tervezel-e változást a játékosállományban? Esetleg van-e már valami konkrétum?

– Nyilván változtatni kell, ha el akarunk mozdulni ebből a pozícióból. Egy befejező csatár mindenféleképpen kell és szeretnénk frissíteni a védelmen is.

 – Miként zajlik majd a felkészülés? Mikor kezdtek és milyen formában készültök? Lesz-e edzőtábor?

– Január 14-én kezdjük el a felkészülést. Edzőmérkőzéseket szerda-szombaton fogunk játszani. Külön edzőtábort nem tervezünk.

– Hova várod a bajnokság végére a Harasztit, és mi kell hozzá, hogy a céljok teljesüljenek?

– Minimálisan négy csapatot magunk mögött szeretnénk tudni. Ehhez legalább 2-3 rutinos játékosra van szükség, akik tudnak teher alatt játszani.

Szécsi József


Be the first to comment

Leave a Reply