ZTE FC II – Credobus Mosonmagyaróvár 2-1 (1-0)


A Credobus Mosonmagyaróvár a ZTE második csapatához látogatott a 9. fordulóban. Varga László együtteséből Nacsa Péter, Simita Gergő és Bohner Roland hiányzott.

A Zalaegerszeg kezdte jobban a mérkőzést. A 20. percben egy jobb oldali beadás után a hazaiak berobbanó csatára elpörgette a labdát, amely Debrecenin megpattanva jutott Heinrich mellett a kapuba. 1-0. Bő félóra után a mosonmagyaróváriak is felpörögtek, ám az egyenlítő gólra egészen a második félidőig kellett várni. Az 59. percben Tóth László keresztlabdája után, Szalka tálalt Boros elé, aki első érintésre a kapuba lőtte a labdát. 1-1. Alig két perccel később azonban az MTE figyelmetlensége miatt a zalaegerszegiek a bal oldalon jól bontották meg a vendég védelmet és a második hullámban érkező Tajti lőtte ki Heinrich hálóját. 2-1. Összességében a jobb formában játszó Zalaegerszeg megérdemelten győzött hazai pályán.

A Credobus Mosonmagyaróvár a következő fordulóban a Gárdony együttesét fogadja.

ZTE FC II – Credobus Mosonmagyaróvár 2-1 (1-0)

Zalaegerszeg

Vezette: Szommer

ZTE II: Németh E. – Németh D. (Fehér B., 85.), Jóna, Sebestyén, Dóczi (Őr, 46.), Papp Cs., Tajti, Papp L., Nimaga, Beke (Megyesi, 79.), Borukov. Vezetőedző: Bozsik József

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Czingráber, Debreceni, Deák (Nagy Z., 85.), Jasarevic (Nagy K., 75.), Tóth L., D’Urso (Popov, 75.), Horváth K., Illés, Szalka, Boros G. Vezetőedző: Varga László

Gsz.: Debreceni (20. öngól), Tajti (61.) ill. Boros (59.)

Varga László: Nagyon erős Zalaegerszeg ellen kellett pályára lépnünk, hiszen több NB I-es visszajátszót is bevetettek. Egy jó félóra kellett mire elhittük, hogy van keresnivalónk a pályán. Ahhoz, hogy jöjjenek az eredmények, néhány játékosnak még fel kell nőnie és ugyanúgy teljesíteni, mint azok akik 110%-ot nyújtanak a mérkőzések során.

Be the first to comment

Leave a Reply